Colectare deseuri neferoase cu Stilios

Colectare deseuri neferoase cu StiliosIn momentul in care citesti aceste randuri poluarea este in continua crestere. Impactul negativ al puternicei industrializari poate fi redus semnificativ daca fiecare dintre noi am face un gest atat de mic, insa un pas enorm pentru protejarea naturii si a mediului inconjurator: colectare deseuri neferoase si reciclarea.

Fii si tu un exemplu pentru cei din jurul tau – nu conteaza daca esti un om de rand sau esti persoana juridica – si manifesta un comportament ecologic corect. Cum? Colectand selectiv deseurile si recicland pentru o viata mai curata si mai sanatoasa atat pentru tine, cat si pentru generatiile viitoare.

Colectare deseuri neferoase incepe cu propria ta curte

 

Oamenii si, in special, romanii sunt inca adeptii zicatorii “cu o floare nu se face primavara”. Ei bine, noi ii vom contrazice si vom spune ca exemplul personal, al fiecarui om in parte, valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte. Daca tu incepi sa fii adeptul serviciului de colectare deseuri neferoase si sa reciclezi, vecinul de langa tine te va vedea azi, te va vedea maine, iar intr-o zi va recicla si el. Azi asa, maine asa, din aproape in aproape, curentul se va raspandi si tot romanul va colecta selectiv si va iubi reciclarea.

Care sunt deseurile neferoase care se pot colecta pentru ca mai apoi sa se recicleze cu folos? Amintim de:

– cupru;

– bronz;

– nichel;

– aluminiu;

– alama;

– inox;

– zinc;

– staniu;

– plumb.

Care sunt produsele ce au la baza aceste metale neferoase ce pot fi colectate de catre centrele de colectare? Toate produsele care au la baza metalele neferoase se pot colecta fara problema. Aici includem dozele nemetalice, foliile de aluminiu si ambalajele alimentare din aluminiul, capacele de borcane, conservele, cutiile, tuburi de spray, tabla, piese vechi sau diferite resturi nemetalice provenite in urma proceselor de productie.

Stilios iti da o mana de ajutor pentru o colectare deseuri neferoase in judetul Prahova

 

Stiai ca aluminiul este 100% reciclabil? Statisticile ne arata ca daca reciclezi aluminiu vei ajuta la economisirea cu pana la 95% din energia necesara pentru a se produce aluminiu nou. In aceste conditii tu de ce nu ai recicla?

Cine te ajuta cu serviciul de colectare deseuri neferoase din propria ta gospodarie? Vorbim despre Stilios din Ploiesti, Colectare deseuri neferoase cu Stilios1judetul Prahova. Compania si echipa sa se va ocupa de aceasta operatiune de colectare de la A la Z pentru ca tu sa scapi de o grija si sa-ti cureti curtea. Dupa colectare, materialele neferoase vin reciclate si valorificate la adevarata lor valoare.

De mai bine de 13 ani Stilios colinda tot judetul Prahova si intinde o mana de ajutor celor care doresc sa scape de diferite articole neferoase care le stau in cale. In prima faza din nevoie, apoi din intelegere, colectarea si reciclarea cu Stilios va deveni repede un obicei pe care toti prahovenii si-l vor insusi cu multa incredere ca infaptuiesc un lucru mare pentru natura, pentru ei si generatiile viitoare.

Stilios respecta legislatia in vigoare si normele impuse de lege astfel ca te poti baza pe serviciile profesionale ale echipei oricand si oriunde in judet.

Daca vrei sa contribui si tu la o lume mai curata, alege colectare deseuri neferoase de la Stilios. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Stilios? Pentru detalii, suna la numarul 0723-320.865.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply