Colectare deseuri cu Diren Exim

fa6a90bf2dd79363bbb5d66b6ac7bb5dTe-ai intrebat vreodata de ce este indicat sa reciclam? Iti spunem noi. Deoarece in acest mod ajutam mediul inconjurator si asiguram un mediu mai curat atat pentru noi, cat si pentru copiii nostri, nepotii si stranepotii nostri. Dar sa nu uitam ca reciclarea permite si reducerea volumului de deseuri care se arunca la rampele de gunoi si reusim sa facem si un ban in plus prin vanzarea de deseuri. Si cum reciclarea incepe printr-o selectie riguroasa si prin colectare deseuri, ti-ai gasit un aliat care a inteles la fel de bine ca tine grija pe care trebuie sa o purtam Pamantului nostru: Diren Exim.

Diren Exim, aliatul tau in colectare deseuri

Daca ai nevoie de un partener serios care sa vina la sediul firmei tale si sa-ti colecteze deseurile, Diren Exim din Cluj Napoca este partenerul potrivit pe care l-ai cautat pana acum, iar impreuna veti face o lume mai curata si mai sanatoasa.

Desigur, colectare deseuri de la sediul clientului se face in cazul in care acestea depasesc 200 kg, iar colectarea se va realiza doar in functie de categoriile de deseuri. Insa ai posibilitatea de a aduce chiar tu deseurile la unul din punctele de lucru ale companiei, puncte de lucru fixe din Cluj.

Servicii de colectare deseuri prestate de catre echipa Diren Exim

Cand vine vorba despre colectare deseuri, Diren Exim este campioana si-ti propune 7 servicii de top:

  1. Colectare deseuri PET. Colectarea PET-uri se realizeaza doar intr-un mod selectiv. Diren Exim are grija la culori, astfel incat colectarea sa se realizeze cat mai profi.  Este important ca PET-urile sa nu contina apa sau impuritati in momentul colectarii, iar daca se poate, se recomanda presarea lor pentru a  ocupa cat mai putin spatiu.
  2. Colectare deseuri folie transparenta. Folie groasa de tip LDPE sau folie subtire de tip LLDPE, folie colorata sau folie transparenta, echipa Diren Exim vine direct la sediul tau sa colecteze aceste deseuri sau le poti aduce tu la punctele fixe ale companiei situate in Cluj. Si in acest caz este de recomandat ca foliile sa fie curate, fara scotch lipit sau etichete.
  3. Colectare deseuri mase plastice. Aproape toate deseurile din mase plastice pot fi colectate de catre Diren Exim, de la navete de sticla pana la mese, scaune, role, bidoane, flacoane, tevi si multe alte produse de acest gen.
  4. Colectare deseuri acumulatori. Acumulatori sau baterii uzate, golite de lichidul din interior, sunt si ele colectate de catre Diren Exim din Cluj. Dupa colectare sunt sortate, iar apoi reprocesate.
  5. Colectare deseuri electrice. Deseurile electrice vin colectate cu mult profesionalism, depozitate, iar in cele din urma reciclate de catre firme care se ocupa cu acest gen de servicii.
  6. Colectare deseuri electronice. Se respecta normele de mediu pentru acest gen de colectare, conditiile de igiena si siguranta fiind maxime. Astfel daca vrei sa scapi de aparatura electronica, Diren Exim iti vine in ajutor.
  7. Colectare deseuri electrocasnice. Acum este mult mai simplu sa scapi de frigiderul vechi, de televizorul stricat sau cuptorul cu microunde invechit. Dupa colectare aceste deseuri sunt reciclate respectand mediul inconjurator.

Colectare deseuri cu Diren Exim reprezinta un mare pas inspre o lume mai curata si mai sanatoasa.

Leave a Reply