Clean Spot, expertul tau in curatenie locuinte

curatenie locuinte

Traim in secolul vitezei si tot ce facem este pe repede inainte. Fie ca este vorba despre serviciu, familie sau prieteni, ne grabim in permanenta, iar timpul pe care sa il avem doar pentru noi aproape ca nici nu mai intra in discutie. Asa ca, atunci cand gasim cateva ore libere, in niciun caz nu ne dorim sa le petrecem aspirand sau stergand praful in casa. Pentru asta exista Clean Spot, o firma specializata in curatenie locuinte  si nu numai, care va deveni partenerul ideal cand vine vorba despre treburile casnice. Echipele specializate in curatenie locuinte sunt pregatite in orice moment sa va evalueze spatiul pe care doriti sa il curatati si, ulterior, sa se apuce de treaba. Astfel,  va veti putea bucura de o sesiune de shopping sau de o iesire cu prietenii in weekend fara a va simti vinovat ca nu v-ati ocupat de curatenia locuintei.

Clean Spot – servicii profesionale de curatenie locuinte

Daca ati reusit totusi sa faceti curat in casa, insa v-au ramas doar geamurile de spalat si timpul nu va mai permite sa terminati treaba, tot Clean Spot va vine in ajutor. Pentru ca firma nu se ocupa doar de curatenia locuintei la modul general, ci puteti apela la echipele Clean Spot si pentru curatat geamuri, canapele, covoare sau mochete. Insa, este important sa stiti ca tarifele sunt pe metru patrat, iar in ceea ce priveste curatarea geamurilor sau a covoarelor exista un minim de metri patrati sub care nu sunt acceptate comenzi. De asemenea, daca v-ati mutat intr-un apartament sau o casa nou construite, sau tocmai ati terminat de renovat si nu stiti de unde sa incepeti curatenia, apelati cu incredere la Clean Spot. Fiind specializati in curatenie locuinte, ofera servicii profesionale si pentru astfel de situatii.

Curatenie in locuinte la preturi avantajoase

Pentru a face “casa luna” e nevoie de produse de curatare de calitate, de tot felul de lavete si carpe care sa nu zgarie mobila, gresia sau parchetul, dar sa fie si absorbante in acelasi timp. Cu alte cuvinte, o intreaga bataie de cap inainte chiar de a ne apuca sa facem curat in casa. In plus, toate aceste produse costa. Si nu putin, daca vrem calitate.  In schimb, daca apelati la specialistii in curatenie locuinte de la Clean Spot, veti avea un singur cost si nicio grija. Preturile practicate de firma Clean Spot sunt avantajoase, printre cele mai bune de pe piata, iar serviciile profesionale pe care le ofera isi merita toti banii.

Clean Spot asigura curatenia acasa si la birou 

Pe langa serviciile de curatenie locuinte pe care le ofera, oferta Clean Spot este mult mai larga. Daca detineti o firma sau chiar o companie si vreti sa improspatati aerul de la birou, puteti apela cu incredere la ei pentru o curatenie ca la carte a sediului sau cladirii in care lucrati. Iar, la final, lasati-va si masina pe mana specialistilor de la Clean Spot si o veti primi inapoi ca noua!

 

Leave a Reply