Centrul de pediatrie ofera consultatii pediatrice!

8d1de92a01bdc80b50b590e1d4c0fb81Pentru sanatatea copilului tau ai nevoie de consultatii pediatrice efectuate de medici specializati in domeniul medical. Cei care locuiesc in Cluj pot beneficia de consultatii pediatrice la domiciliu astfel ca nu mai trebuie sa se deplaseze cu copilul bolnav la medicul de familie sau urgente. Medicii specializati din cadrul Centrului de Pediatrie ofera cele mai bune servicii, chiar la locuinta copiilor, pentru un plus de confort si siguranta pentru cei mici. Centrul de Pediatrie este dedicat acestor tipuri de examinari pediatrice la domiciliu la orice ora din zi si din noapte, oricand e nevoie.

In acest fel, cei mai buni medici iti stau la dispozitie, deplasandu-se oriunde in oras si imprejurimi pentru a-l pune pe cel mic pe picioare. Fiind la dispozitia ta, echipa de medici pediatri vor raspunde prompt oricarei solicitari si copilul tau va primi cea mai buna ingrijire. Este mult mai simplu sa soliciti asistenta unui medic la tine acasa decat sa scoti copilul mic in frigul de afara sau sa il expui la diferite medii. Copiii sunt cei care se imbolnavesc cel mai des si care au nevoie de ingrijire specializata.

Consultatii pediatrice la tine acasa!

Echipa este alcatuita din medici pediatri, bine pregatiti in domeniu care iti vor oferi cele mai bune consultatii si tratamente pentru copilul tau. Serviciile de pediatrie sunt asigurate in Cluj-Napoca si imprejurimi, pentru orice solicitare de acest gen, un medic va raspunde cu promptitudine solicitarilor tale. Un sprjin real atat pentru parinti, cat si pentru copii, Centrul de Pediatrie iti ofera tot ce e mai bun. Consultatiile la domiciliu, impreuna cu orarul non-stop fac din Centrul de Pediatie un serviciu special, pe care te poti baza oricand. Micutii vor beneficia de consultatii pediatrice competente, precum si de alte servicii cum ar fi investigatii si tratamente corespunzatoare. Centrul de Pediatrie stie de ce ai nevoie si vine in sprijinul parintilor, fiind disponibil chiar si in timpul noptii sau sarbatorilor si zilelor libere.

Centrul de Pediatrie isi propune sa raspunda prompt la nevoia parintilor de a avea acces la servicii medicale de calitate, indiferent de ora la care intervine urgenta. Unul dintre pediatri va raspunde oricand la telefon, iar daca este cazul se va deplasa la domiciliu pentru a consulta copilul. Examinarea copilului tau se va face de urgenta, intr-un mediu familiar, fara a expune copilul afara si vei primi tratamentul in cel mai scurt timp posibil.

Despre Centrul de Pediatrie!

Centrul de Pediatrie este solutia de care au nevoie parintii pentru consultatii pediatrice non-stop, la care acestia pot apela. Vei putea obtine consultatii pediatrice la domiciliu, o ingrijire corespunzatoare, tratamente adecvate varstei si problemelor de sanatate cu care se confrunta micutul. Prin rapiditatea in actionare si diagnosticarea prompta a afectiunilor, copilul tau isi va reveni cat mai repede. Centrul de Pediatrie are grija de cei mici, oferind cursuri de educatie prenatala si diversificarea alimentatiei bebelusului pentru ca parintii sa fie corect informati pentru binele copilului lor. Noteaza-ti datele de contact ale Centrului de Pediatrie din Cluj-Napoca pentru ca nu stii cand vei avea nevoie de ele.

 

Datele de contact ale Centrului de Pediatrie

Adresa firmei: Str. Primaverii, Nr. 2, Cluj-Napoca

Telefon: 0752 360 360

Leave a Reply