Ce se intampla daca apelati de mai multe ori la un imprumut nebancar

imprumut nebancar

Imprumuturile nebancare reprezinta un produs relativ nou pe care institutiile financiare nebancare il au de oferit. Un astfel de imprumut se poate obtine fara a fi nevoie sa pregatiti foarte multe documente. Un avantaj al acestui credit este si faptul ca de exemplu, incepand cu un al doilea imprumut, nu veti mai avea nevoie de nici un fel de document. Aceasta desigur daca veti apela la IFN potrivita, cum e si Concordia Capital de pilda. Aici aveti sprijinul expertilor in domeniu, atat online cat si telefonic, pentru a va lamuri si a va raspunde la toate intrebarile pe care le aveti.

Un contract de imprumut nebancar transparent e in avantajul dvs.

Un imprumut nebancar se obtine foarte rapid. Mai exact, daca aveti nevoie de bani in termen de 24 de ore de exemplu, acesta este un mod ideal, rapid si eficient de a-i obtine.

Fie ca e vorba de o oportunitate de afaceri, sau poate ati gasit o oferta traznet de concediu, intr-o locatie mult visata, insa trebuie sa achitati rapid pentru a va rezerva un loc si nu aveti banii necesari la dispozitie. Un imprumut nebancar poate fi o varianta potrivita si in astfel de cazuri. Pentru cei care doresc sa calatoreasca mult, acest tip de calatorii “in rate” s-ar putea sa fie unul mai potrivit decat se asteapta.

Desigur, un imprumut nebancar se poate utiliza si in alte scopuri. Partea frumoasa e ca nu va va trage nimeni la raspundere si nu va va cere nimeni socoteala in privinta modului in care doriti sa cheltuiti banii.

La Concordia Capital in plus aveti parte si de transparenta totala, adica nu exista costuri ascunse ai alte asemenea aspecte care sa va “dea peste cap” calculele si posibilitatea de returnare a banilor la timp.

O IFN functioneaza conform unor prevederi legale stricte

Sa nu va imaginati nici o clipa ca o institutie financiara nebancara nu va functiona conform unor stricte prevederi legale. Acest aspect este total nefondat si de-a lungul anilor, in trecut, a creat o impresie proasta multora cu privire la creditele rapide. Obtinerea de bani in termen scurt nu este scutita de respectarea unor legi specifice in vigoare, legi care sunt valabile si pentru institutiile bancare. In acest sens, putem spune de exemplu ca institutiil financiare nebancare pot oferi diverse produse financiare. Ceea ce trebuie sa tneti minte insa este ca acestea vor fi acordate in conformitate cu normativele BNR.

Sunt diverse persoane care au poate restante de plata sau intarzieri la plata la alte banci pentru alte credite. E bine de stiut ca la o IFN cum este si Concordia capital, acest lucru nu va reprezenta un impediment in obtinerea unui produs financiar. Veti regasi desigur mai multe informatii si online: www.concordiacapital.ro. De asemenea, puteti solicita oferte concrete si puteti avea parte de sprijinul expertilor in domeniu de la Concordia Capital si telefonic: 0785221001.

Un credit nebancar are o dobanda mica, astfel ca nu se va adauga foarte mult la suma finala pe care o veti returna, banii se obtin rapid si cu putine documentelor necesare. Daca aveti deci nevoie de bani rapid, incercati si aceasta varianta, veti fi cu siguranta multumiti!

Leave a Reply