Ce formatie nunta Bucuresti este potrivita pentru evenimentul tau?

O nunta fara o formatie nunta Bucuresti care sa cante si sa incante invitatii toata noaptea este ca mancarea fara sare, ca tortul fara decor sau ca mireasa fara rochia de mireasa care sa o faca sa se simta si sa arate impecabil. Astfel, daca vrei ca nunta ta sa fie reusita, sa se danseze, sa se manance si oamenii sa se distreze in permanenta, ai si tu nevoie de Zestrea Lautarilor, renumita formatie de nunta din capitala care vine oriunde in tara ca sa incinga petrecerea!

Cine este Zestrea Lautarilor, formatie nunta Bucuresti?

 

Ce formatie nunta Bucuresti este potrivita pentru evenimentul tauZestrea Lautarilor este o renumita formatie nunta Bucuresti care din 2010 de cand a luat fiinta a incantat toti nuntasii, a oferit spectacol si amintiri de neuitat. Din cine este alcatuita aceasta formatie? Numai din artisti, absolventi ai Conservatorului Universitatii Nationale de Muzica din capitala.

In primul rand, sa prezentam vocea feminina, Loredana Streche. Aceasta tanara talentata iti va incanta invitatii la voce si nai repertoriul fiind foarte bogat. Se pune in special accent pe muzica populara romaneasca din toate zonele tarii, pe muzica usoara romaneasca, dar si pe slagare internationale in functie de gustul publicului.

Robert Parcalabescu este violonistul formatiei, Bogdan Zamfir este DJ, dar se ocupa si cu mixaj sunet si clape, iar Grigore Gherman este vocea masculina a formatiei, care impreuna cu Loredana cucereste inimile romanilor.

Cu ce este mai speciala Zestrea Lautarilor, formatie nunta Bucuresti?

 

Zestrea Lautarilor este o formatie nunta Bucuresti care pune accent pe traditiile populare romanesti, scopul acesteia fiind acela de a promova muzica romaneasca, populara sau usoara, catre generatiile viitoare. Si se stie, la romani nunta nu se poate desfasura fara o hora sau o sarba, fara dansuri populare si muzica de pahar si voie buna.

Care este repertoriul formatiei Zestrea Lautarilor? Programul artistic este variat si este compus din:

– Muzica populara traditional romaneasca prin care Zestrea Lautarilor reuseste sa acopere cu succes toate zonele tarii;

– Muzica usoara romaneasca;

– Muzica de petrecere si muzica lautareasca;

– Muzica tiganeasca;

– Muzica din repertoriul international;

– Muzica instrumentala de virtuozitate;

– Café-concert;

– Dj pentru pauzele de respiro.

Trebuie sa amintim ca echipamentele audio ale formatiei sunt de ultima generatie, astfel incat evenimentul tau va fi unul impecabil, microfoanele sunt wireless si asigura astfel mobilitatea interpretilor, dar te vei bucura si de joc de lumini care vine la pachet cu Zestrea Lautarilor, artisti completi care stiu sa faca adevarat spectacol din orice eveniment, nunta, botez sau petrecere aniversara.

Astfel, pentru o nunta de neuitat, pentru amintiri pretioase si invitati pe deplin multumiti, nu ezita sa iei legatura cu Zestrea Lautarilor, formatie nunta Bucuresti, si sa te bucuri de o nunta ca-n povesti, originala, cu muzica buna in permanenta spre deliciul nuntasilor tai.

Ia legatura din timp cu Zestrea Lautarilor, stabiliti impreuna o intalnire pentru a pune la punct toate detaliile, scrie o lista cu intrebari si nelamuriri si fa-ti in cele din urma programarea. Doar asa vei fi sigur ca ii vei avea pe artistii de la Zestrea Lautarilor la nunta ta, acestia fiind foarte solicitati.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege Zestrea Lautarilor, formatie nunta Bucuresti. Ai nevoie de informatii suplimentare despre echipa Zestrea Lautarilor? Pentru detalii si programari, suna la numarul 0743-594.131 si 0761-137.738 sau trimite un e-mail pe adresa formatiazestrealautarilor@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply