Ce facilitati va ofera restaurant Predeal Hanul Domnitorilor

Grijile cotidiene ajung, la un moment dat, sa oboseasca fizic si psihic pana si cel mai puternic si ambitios caracter. Daca ai ajuns la stadiul in care atunci cand inchizi ochii iti imaginezi ce bine ar fi sa stai cateva zile intr-un loc linistit si frumos, mesajul este cat se poate de clar: Ai nevoie de o pauza! Ce spui de o escapada intr-un loc de poveste si nu doar cateva zile in apartamentul unde obisnuiesti sa stai zi de zi? Suna bine, nu e asa? Noi avem o propunere pentru tine. Cu siguranta iti va ajunge la inima si iti vei dori cat de curand sa iti oferi acest cadou de care ai nevoie pentru a recapata energia care te caracterizeaza.

Localitatea Predeal este una dintre cele mai apreciate statiuni montane de la noi din tara, datorita faptului ca este o zona ce se afla intr-un cadru natural de poveste, inconjurata de munti falnici si impaduriti. Numerosi turisti aleg sa isi petreaca aici concediu, deoarece avantajele pe care le vor obtine nu sunt deloc putine si neglijabile. Printre punctele forte ce caracterizeaza acesta minunata locatie romaneasca putem enumera: trasee turistice care pornesc de aici, o puzderie de restaurante, cafenele, baruri, partie de schi, numeroase optiuni de cazare, peisaje deosebit de frumoase si multe altele. Printre punctele de atractie spre care se indreapta an de an foarte multi turisti se numara si Restaurant Hanul Dragomirilor, un restaurant Predeal care se bucura de aprecierile a mii de turisti ce ii pasesc pragul atunci cand au nevoie de servicii impecabile si atmosfera de vis.

Hanul Domnitorilor – un restaurant Predeal indragit de toti turistii

Hanul Domnitorilor este un restaurant Predeal care aduna an de an oameni veniti atat din Romaia, cat si din strainatate. Este locul perfect pentru a depana amintiri alaturi de cei dragi tie. Iarna, o cana de vin viert in acest local opsitalier este o adevarata binecuvantare. Din anul 2000 si pana in prezent, acest restaurant din Predeal a reusit cu fiecare ocazie sa se ridice la inaltimea asteptarilor fiecarui client in parte. Situat chiar in centrul Predealului, acest restaurant este foarte usor de gasit, din oricare punct ati veni.

Leave a Reply