Ce avantaje are un acoperis din tabla faltuita

tabla faltuita

Cred ca peste tot ati gasit care sunt avantajele tablei faltuite, insa nu stiti exact ce presupune un acoperis din tabla faltuita? Sa aruncam o privire si sa vedem ce spun specialistii si cu ce se face remarcata aceasta invelitoare.

Avantaje tehnice pe care le are un acoperis din tabla faltuita

Tabla faltuita este extrem de maleabila, putand sa acopere o multitudine de forme, de la suprafete plane pana la suprafete foarte curbate, aici incluzand chiar si cupolele, care intotdeauna sunt foarte greu de acoperit din cauza curburii.

Un mare plus are si la capitolul intretinere. O tabla faltuita nu va avea nevoie de tratamente speciale sau de produse foarte scumpe pentru a-si mentine forma, aspectul si proprietatile. Este destul de probabil ca in urmatorii 10 ani dupa ce o montati sa nu mai fie nevoie sa faceti nimic pentru a o intretine, deoarece se va pastra foarte bine, acesta fiind de asemenea un mare plus pentru acest tip de invelitoare, ca este foarte rezistenta si nu se deterioreaza in timp din cauza actiunii agentilor de mediu cu care intra in contact. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa va fie teama daca sunt caderi foarte mari de zapada sau variatii importante de temperatura, pentru ca acoperisul dumneavoastra din tabla faltuita va arata la fel de bine si o sa va protejeze casa ca la inceput.

Datorita faptului ca acest tip de invelitoare este foarte moderna si tehnologia care se foloseste la realizarea ei este si ea de ultima generatie, folosind la realizarea ei un otel special creat pentru a se adapta cat mai bine cerintelor.

Avantaje estetice pe care le are un acoperis din tabla faltuita

In ceea ce priveste design-ul, o tabla faltuita este foarte versatila, in sensul ca se potriveste atat pentru cladirile vechi unde se doreste sa se pastreze aspectul, cat si pentru cladirile moderne, unde se cauta un acoperis inedit sau poate chiar avangardist.

O tabla faltuita se poate gasi intr-o gama variata de culori, ceea ce inseamna ca va ofera posibilitatea sa va alegeti ce nuante va plac, pentru a se adapta cat mai bine locuintei dumneavoastra.

Un acoperis realizat din acest material poate fi vazut si ca o mica opera de arta pentru ca se creeaza impresia de imbinare a clasicului cu modernul. Din acest motiv se poate folosi pentru a reabilita cladirile care apartin patrimoniului, insa nu doar acestea pentru ca la fel de bine se poate folosi si pentru acoperirea constructiilor mai noi.

Tot in ceea ce priveste design-ul, o tabla faltuita are avantajul ca poate sa scoata in evidenta care sunt particularitatile din punct de vedere arhitectural pe care le are o cladire. Cu alte cuvinte, prin simplitatea ei, tabla faltuita lasa arhitectura cladirii sa se faca remarcata, si nu o stirbeste, dar nici nu o influenteaza.

Prin urmare, daca vreti sa aveti un acoperis care sa arata la fel de bine si peste 50 de ani, dar care sa nu presupuna nici costuri prea mari, tabla faltuita de la Acopero pare sa fie o alegere potrivita.

Leave a Reply