Cautati un producator detergenti de inalta calitate? Mopeka Impex este firma timisoreana cu o oferta bogata in acest sens!

Cine nu foloseste in gospodarie detergenti? Fie ca vorbim de detergentii de vase, de cei de rufe, de detergentii pentru parchet, pentru gresie si faianta, acestia trebuie utilizati in mod constant, in unele cazuri chiar zilnic, pentru a se mentine o atmosfera curata, si un miros placut in casa. Produsele propuse spre achizitionare de catre producatorul de detergenti Mopeka Impex sunt de cea mai buna calitate, care curata fara a fi nevoie de o cantitate foarte mare adaugata in apa. Asadar, pentru detergenti economici si de buna calitate, apelati la firma cu sediul in Timisoara, cu peste 20 de ani experienta pe piata din Romania, Mopeka Impex!

Gama de detergenti lichizi din oferta Mopeka Impex

            Va nemultumeste actualul detergent de spalat vase pe care il folositi? Sau poate doriti un detergent mult mai eficient pentru parchet? Rufele nu mai sunt spalate asa cum v-ati fi asteptat? Atunci apelati la un producator detergenti de calitate. Veti gasi, pe site-ul Mopeka Impex, mopeka.ro, detergenti de vase lichizi concentrati, la 1, 5 sau chiar 20 de litri, fie pentru uz casnic, sau industrial. Restaurantele si pensiunile nu fac fata muntelui de vase de spalat cu un degtergent simplu, de pe piata, la 500 de ml. De aceea trebuie sa isi faca din timp rezerve de detergent de vase lichid, cu diverse arome, de lamaie, mar sau cirese, cu sau fara glicerina. Exista chiar si detergenti speciali pentru masini de spalat vase!

Daca trebuie sa degresati si sa stergeti gresia si faianta, nu va mai chinuiti cu produsele de pe piata, la care trebuie sa frecati foarte mult pana ce obtineti suprafete curate si lucioase! Cautati pe site-ul celui mai important producator detergenti din tara, detergenti pentru suprafete tari la 1, 5 sau 20 de litri, de tip casnic sau industriali. Ce alti detergenti gasiti pentru o curatare completa a locuintei, biroului sau interiorului afacerii pe care o reprezentati? Mopeka Impex va ofera detergenti pentru suprafete melaminate, pentru covoare, pentru geamuri, pentru parbriz, detergenti lichizi automatici sau degresanti!

Mopeka Impex – producatorul detergenti eficienti si prietenosi cu mediul

Mopeka Impex va ofera o gama variata de detergenti de cea mai buna calitate, indiferent de scopul pentru care sunt folositi. Inca din anul 1993, acest producator detergenti a reusit sa isi perfectioneze si sa imbunatateasca formulele produselor comercializate in mod constant. Asadar, Mopeka Impex a devenit compania preferata de multi dintre romanii care pun accent pe curatenie, ce comercializeaza atat detergenti pentru uz casnic, cat si pentru uz industrial. Mopeka Impex are si un magazin online de unde puteti comanda detergentul dorit in cantitatea dorita!

Leave a Reply