Cautati o oferta buna de sisteme de securitate Constanta? Incercati la Serana Security Systems!

sisteme de securitate Constanta

Constanta se incadreaza in categoria oraselor mari din tara noastra. Aici vin o multime de turisti, vara, pentru a-si petrece concediul. Tot aici, proprietarii de apartamente sau garsoniere, ori de vile si pensiuni, isi lasa camerele disponibile pe mana unor straini, in schimbul unei sume de bani. Constanta este orasul care atrage cei mai multi turisti pe perioada verii, dar este si tinta numarul unu a hotilor. Cei care sunt obisnuiti sa se imbogateasca rapid, aleg calea cea mai scurta de a-si “plati” sejurul la mare, si anume din buzunarul pagubitilor. Daca nu doriti sa deveniti tinta exacta a raufacatorilor, si vreti sa va aparati familia, masina, casa, bunurile personale de atacul acestora, va recomandam sa investiti in sisteme de securitate Constanta de la Serana Security Systems!

Tipuri de sisteme de securitate Constanta oferite de Serana Security Systems, avantaje si caracteristici

 

Cand facem referire la sisteme de securitate Constanta, ne gandim automat la sisteme de alarma prin efractie, la sistemele de supraveghere video, la sistemele de detectie incendiu, precum si la sistemele de control acces si pontaj. Toate acestea asigura un maxim de confort si siguranta clientilor care opteaza pentru solutii adecvate necesitatilor lor. In plus, echipa de proiectanti, de tehnicieni si de ingineri, asigura clientilor cele mai bune servicii de instalare, de service, proiectare, mentenanta si analiza de risc.

Sistemele de securitate Constanta de alarma prin efractie au si senzori prezenta PIR, senzori cu microunde, senzori de geam spart, senzori de soc, dar si module de alarmare si comunicate pe telefon. De asemenea, sistemele de securitate Constanta de supraveghere video contin DVR sau NVR, camere de interior si de exterior, HDD, surse de alimentare, dar si cablajul necesar. Cu ajutorul sistemelor de supraveghere video puteti urmari de pe telefonul dvs. inteligent orice camera de supraveghere, pentru ca dvs. sa stati linistit in orice moment al zilei. Tot in categoria sistemelor de securitate Constanta putem include si sistemele de detectie incendiu, cu senzori de fum, butoane de declansare manuala, dar sirene de interior sau exterior.

Serana Security Systems – furnizorul dvs. numarul 1 de sisteme securitate Constanta!

In materie de sisteme de securitate Constanta si servicii conexe, firma Serana Security Systems se poate lauda cu peste 10 ani de activitate in acest domeniu, dar si cu un portofoliu stufos de clienti. Lucrarile de specialitate ale profesionistilor Serana Security Systems includ instalarea, proiectarea, mentenanta si repararea sistemelor de securitate Constanta de ultima generatie! Toti cei interesati sa isi protejeze cat mai bine familia, casa, masina, bunurile personale de actiunea rautacioasa si vatamatoare a hotilor, sunt invitati sa ia legatura cu firma Serana Security Systems, unde vor gasi cele mai bune sisteme de securitate Constanta de prima clasa! Accesati seranasecurity.ro pentru mai multe detalii si intreaga oferta disponibila!

Leave a Reply