Cat ai zice “peste”, certificatul energetic in Constanta soseste

certificat energetic

Prin Certificat-rapid.ro iti faci rost repede si simplu de certificatul energetic de care ai nevoie. Preturile pornesc de la 100 de lei pentru apartamentele cu 1 camera, ajungand pana la 170 lei pentru apartamentele cu peste 5 camere. Noi ne adaptand oricarui spatiu, indiferent de numarul camerelor, daca este vila, sau spatiu complex.

Cetificatul energetic trebuie realizat intotdeauna tinandu-se cont de prevederile legale. In compania unei firme dedicate si serioase, totul este floare la ureche. Sediul nostru se gaseste in orasul Constanta, insa certificatele energetice le putem expedia si in afara orasului, contra cost.

Cu putina incredere si necesitate va veti demonstra ca preturile noastre merita, iar certificatele tin cont de fiecare aspect stipulat in lege. Un astfel de certificat implica maxima seiozitate, in acest fel, ne dorim implicarea necesara din partea clientilor din perspectiva: actelor ce trebuie aduse, corectitudinea informatiilor, promptitudine si neaparat respect.

Certificat energetic intocmit rapid si fara erori alaturi de Certificat-rapid.ro

Noi va oferim prin acest articol cateva informatii utile legate de certificatul energetic, dumneavoastra puteti sa consultati si oferta din Bucuresti, afisata in cadrul site-ului: www.certificat-rapid.ro. Acest certificat impune o valabilitate de 10 ani, asigurand graphic performanta energetica a unitatii de cladire. Cine poate realiza acest certificat? Certificatul energetic poate fi realizat si oferit de catre specialistii auditori energetici specializati in acest domeniu.

Solicitarea acestui certificat reprezinta indatorirea proprietarului a persoanei care doreste sa vanda, cladirea, sau sa o inchirieze pe o anumita perioada de timp. Certificatul energetic este extrem de util cu precadere clientilor care doresc sa cumpere sau sa inchirieze cladirea/ apartamentul etc, deoarece le ofera o aproximare a cheltuielilor pe an. Astfel fiecare persoana poate sa aleaga daca doreste sa continue colaborarea sau nu, in urma verificarii acestui certificat. Este de datoria noastra sa va informam si ramane la latitudinea noastra sa realizati comanda unui astfel de certificat in situatiile necesare.

Certificat-rapid.ro respecta legea, clientii, realizand certificate impecabile!

Ordonanta Guvernului cere ca fiecare proprietar care doreste sa vanda sau sa inchirieze un imobil, sa detina un astfel de certificat energetic. Originalul trebuie oferit clientului, in cazul in care colaborarea continua, iar proprietarul este obligat sa pastreze o copie a actului. Pentru a fi eliberat un astfel de certificat este necesar sa se realizeze mai intai o expertiza serioasa, iar apoi in urma completarii datelor, certificatul este valid.

Clientii sunt cei mai importanti pentru noi, de aceea ne facem treaba cu responsabilitate si fara greseli, timpul fiind extrem de pretios pentru ambele parti. Daca aveti nevoie de procedura de lucru completa pentru a vi se putea furniza acest certificat energetic, le gasiti pe toate afisate pe site-ul nostru. Pentru intrebari sau alte sfaturi utile puteti folosi si numarul de telefon:

Constanta: 0722.592.242

Daca doriti sa luati legatura cu partenerii firmei noastre din Bucuresti, numerele de telefon sunt: 0768.857.514 / 031.420.31.30. Va suntem alaturi cu orice aveti nevoie, indiferent de moment sau de ora!

Leave a Reply