Casetele luminoase marca Mim Dragon-dibond, backlit si plexiglas

Md NouFirma Mim Dragon, cu sediul in Slatina, ofera servicii de calitate in productia de publicitate, mai ales pe segmentul denumit ,,industria Outdoor’’. Principalele servicii oferite de firma, includ promovarea unei reclame sau a unei afeceri prin montarea de panouri publicitare, bannere si firme luminoase.

Personalul experimentat ofera clientului o serie de facilitati si servicii, precum  conceptia grafica, scanarea, prelucrarea sau montajul gratuit, toate efectuate in cel mai scurt timp. Acumuland experienta in domeniul promovarii publicitare, firma ofera o gama tot mai larga de servicii: litere volumetrice, panouri din forex, panouri de mari dimensiuni sau panouri informative, personalizari textile, inscriptionari auto, folii auto legale, folie pentru cladiri, etc.

Domeniul de productie al firmei acopera si confectionarea de casete luminoase.Acestea pot fi de patru feluri: casete luminoase-dibond, casete luminoase-backlit, casete luminoase- plexiglas sau casete luminoase-fata dubla. In continuare se va sublinia importanta si caracteristicile primelor trei feluri de produse enumerate mai inainte.

Casetele luminoase-dibond

Se numesc astfel deoarece fata acestora este confectionata din dibond, material ce asigura un aspect deosebit, o rezistenta ridicata la indoire si confera o planeitate perfecta. Structura poate fi din OL sau aluminiu, iar pentru o iluminare perfecta, realizata cu ajutorul neoanelor sau a ledurilor, se adauga litere sau forme din plexiglas.

Alte beneficii ale acestei casete sunt: posibilitatea decuparii mecanice, rezistenta prelungita in timp, paleta variata de culori accesibile si bineinteles, posibilitatea montarii acestora atat in exterior, cat si in interior. Atat grosimea plexiglasului, cat si forma sa, care poate fi iesita in relief, pot aduce o nota de eleganta reclamei, aceasta atragand in mod placut privirile.

Deoarece este de calitate, aceasta caseta are un pret relativ ridicat in comparatie cu alte modele.

Casetele luminoase backlit

Casetele luminoase backlit sunt caracterizate prin rezistenta ridicata la intemperii, la diverse condiţii de mediu, pot lua cu usurinta orice forma, fie chiar si una curbata, asigurand, totodata, un raport echilibrat intre consumul de energie si redarea unei imagini de calitate, fara umbre.

Aceste casete au la baza un material PVC  care este mat, translucent,  iar imaginile printate pe acest material sunt clare şi vizibile multumita gradului inalt de transmitere al luminii cu ajutorul neoanelor.

Cadrul casetei este metalic, iar grosimea acesteia este de aproximativ  20 de cm, putand fi realizate si casete de mari dimensiuni. Materialul este extrem de usor de curatat, iar prin natura sa, ofera vizibilitate exceptionala atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte.

Casetele luminoase plexiglas

Aceste casete au cadrul confectionat din aluminiu sau OL si rama confectionata din aluminiu, iar fatada luminoasa este realizata din plexiglas, luminarea facandu-se cu ajutorul led-urilor sau a neoanelor. Plexiglasul prezinta un grad mare de rezistenta la razele UV si un grad mare de transparenta, termoformabilitate excelenta, este durabil in timp, asigurand conducerea luminii in material precum si o difuzie uniforma. Spre deosebire de caseta precedenta, aceasta are dimensiunea limitata de 2/3m, impusa de dimensiunea placilor de plexiglas.

Acest tip de fateta este folosit atat la interioare, cat si la exterioare si ofera posibilitatea de a fi curbata. In cazul interioarelor poate fi folosit sistemul click care permite, cu usurinta, schimbarea fatetei, si totodata, a mesajului de publicitate.

Fata luminoasa din plexiglas poate fi usor personalizata folosindu-se autocolantul imprimat sau decupat, efectul dorit fiind acela de a oferi o imagine clara, luminoasa, adecvata pentru promovarea publicitara.

Leave a Reply