Carucioare Mima – confort si siguranta pentru bebelusul tau

mima-xari-flair-black-stone-white-landouVenirea pe lume a unui copil este implinirea oricarei familii. Desi inceputul e mai greu, avand in vedere toate acele nopti nedormite, zile obositoare, supravegherea continua, alaptarea si mai apoi hrana etc, un copil reuseste sa compenseze toate aceste greutati prin efectul pe care il are asupra adultilor.

Micutii cresc pe zi ce trece si iau repede in greutate, de aceea este foarte dificil sa-i plimbi sau sa-i ti prea mult in brate. Pentru a rezolva aceasta problema, oamenii au fost inventivi si au creat carucioarele, ideale pentru plimbari, indiferent de vremea de afara. Universultau.ro este un magazin online care nu mai are nevoie de prezentare deoarece complexitatea produselor puse la dispozitie se subintelege din numele sau.

Aici veti gasi o varietate extraordinara de jucarii si jocuri (de interior si exterior), carucioare copii, scaune auto, marsupii si slings, scaune de masa, paturi si mobilier, echipamente bebe, cele necesare pentru baita, hrana, produse bio, produse destinate mamelor si lista poate continua. Atentia noastra cade insa pe carucioare Mima, produse de calitate superioara .

Carucioare Mima – plimbari lungi, de neuitat

Magazinul nostru online va ofera o adevarata colectie de carucioare Mima, disponibile intr-o varietate de culori, modele si dimensiuni. Acestea inglobeaza toate facilitatile de care poate avea parte un copil atunci cand sta in carucior, datorita pasiunii noastre pentru cei mici si pentru ceea ce facem pentru ei. Aproape toate modelele au un design compact si cat mai elegant, fiind imbracate in materiale de cea mai buna calitate, cu un aspect estetic desavarsit.

Carucioarele noastre sunt concepute in asa fel incat sa satisfaca orice nevoie neprevazuta. De exemplu, unele dintre ele au posibilitatea de adaugare a unui scaun transformabil in landou, in cazul in care primiti minunata veste a celui de-al doilea copil. O alta situatie la fel de buna este si cea a parintilor cu gemeni, ale caror nevoi sunt satisfacute fara probleme de catre aceste carucioare.

Aceste carucioare Mima se pot regla astfel incat sa va fie mai usor sa impingeti caruciorul si de asemenea, au trei pozitii de inclinare a scaunului sport, ceea ce permite copilului sa doarma in pozitie orizontala, sa se relaxeze in pozitia semi-inclinata si sa stea in fundulet pentru a observa tot ce se intampla in  jurul sau. Rotile sunt rezistente si atenueaza socurile, iar restul componentelor sunt fabricate din aluminiu, pentru o rezistenta indelungata. Materialele folosite pentru fabricarea acestor carucioare Mima sunt usor de intretinut, pentru ca bebelusul dumneavoastra sa se bucure de un mediu curat si igienizat.

Rasfata-ti copilul cu minunatele carucioare Mima!

Prin urmare, daca vreti sa investiti in produse rezistente, care ofera cele mai bune conditii de transport copilului dumneavoastra, magazinul Universultau.ro este alegerea ideala. Aceste carucioare Mima sunt mai mult decat v-ati putea dori de la un asemenea produs, intrucat producatorii sai investesc tot ce au mai bun pentru copiii dumneavoastra. Pentru restul modelelor si informatii suplimentare, accesati universultau.ro si convingeti-va singuri de spusele noastre!

Leave a Reply