Carucioare cu landou

carucioare cu landou

Atunci cand ajungem sa avem un copil care se deplaseaza in picioare, singur si are siguranta pasilor, daca avem un caruciorul sport, atunci acesta poate sa fie impins chiar de el, in acest fel fortificandu-si muschii pe care ii are la membrele inferioare. Cand oboseste, poate sa se odihneasca in carucior, iar adultul care il insoteste isi va putea continuati deplasarea chiar si intr-un ritm vioi.

Insa pentru perioada din viata in care copilul mic e transportat cu caruciorul cu landou sau cu un carucior sport, daca alegem caruciorul potrivit atunci acesta va avea cu siguranta accesoriile care sa permita montajul chiar si al unor mici piese de jucarii colorate, ce sunt specifice pentru cei mici, piese  care o sa le ocupe timpul intr-un mod placut oricarui bebelus in cazul in care are deplasari mai lungi sau daca este nevoie  sa ne oprim pentru mai mult timp din motive diverse. Un alt avantaj major al acestor carucioare este reprezentat de faptul ca ele pot sa se plieze cu usurinta, in acest fel ocupand un spatiu mic cand sunt depozitate sau transportate cu masina intr-o alta locatie.

Componentele caruciorului cu landou

Structura metalica pe care acestea o au, nu implica nici o deformare in cazul in care sunt utilizate sau pliate in mod frecvente, de aceea un carucior, odata ce a fost achizitionat, poate sa fie utilizat mai departe si de alti copii ce fac parte in familie.

Manerul carucioarelor poate sa fie fix in cazul anumitor modele, iar in cazul altora, poate sa fie reglat pe inaltime de la 1 pana la 3 pozitii, asa incat acestea sa poata sa fie impinse de adulti sau chiar si de copii sau fratii care sunt mai mari. Coloritul pe care il au carucioarele este unul personalizat in cazul ambelor sexe insa poate sa aiba si o culoare unisex.

Materialul din care e confectionat un carucior cu landou este foarte bun si rezistent atat in cazul landoului cat si al sezutului si al spatarul, permitand curatarea lui cu apa si cu detergent sau folosind apa si sapun lichid, in asa fel incat sa mentinem pe langa igiena lui si un aspect estetic agreabil. Un astfel de carucior si material este rezistent la razele UV, acest tip putand fi depozitat si in spatii in care intra multa lumina solara, si deasemenea poate sa fie utilizat pentru mult timp, fiind un carucior rezistent la diferiti factorii de mediu cum ar fi caldura, umiditatea sau temperaturile scazute.

Accesorii ale carucioarelor

Marea majoritate a diverselor tipuri de carucioare ca si accesoriu au o sacosa pentru cumparaturi ce e pozitionata chiar sub scaunul pentru sezut al copilului in asa fel astfel incat sa se poata aseza obiecte care au o greutate medie de aproximativ 4 pana la 8 kg fara ca acest lucru sa incomodeze pe cineva in timpul deplasarii.

Un alt accesoriu intalnit in mod frecvent la unele tipuri de carucioare este acel suport pentru biberon ori sticluta cu ceai, suport care nu ii da posibilitatea sa alunecare pe perioada deplasarii.

Pentru mai multe informatii accesati magazinul-mamicilor.ro.

Leave a Reply