Carti de vizita

carti de vizita

In afaceri, in mediul privat si chiar cel public, cartile de vizita reprezinta cel mai simplu si eficient mod prin care profesia si serviciile unei persoane sunt promovate. De exemplu atunci cand ne intalnim cu un avocat sau cu un agent imobiliar, primim mai mult ca sigur o carte de vizita. De asemenea, daca cerem consultanta unei firme, in mod cert vom primi carte de vizita pentru a ne fi mai usor ulterior sa o gasim si sa putem apela la ea. Daca aveti nevoie si dumneavoastra de serviciile unor specialisti care se ocupa cu realizarea de carti de vizita, va recomandam sa apelati la cei de la firma Embo Lux.

Ce ar trebui sa stiti despre aceasta companie, la care puteti apela pentru a comanda carti de vizita?

Cu o experienta bogata, infiintata in anul 2010, aceasta companie se ocupa cu productiile publicitare. Firma se bazeaza pe o echipa de tineri profesionisti si seriosi, a caror misiune este de a oferi servicii la cele mai inalte standarde, conform asteptarilor clientilor. Specialistii acestei companii sunt foarte seriosi, increzatori in fortele proprii si au multa imaginatie. Datorita priceperii lor, dumneavoastra puteti comanda carti de vizita, avand un desing deosebit si atractiv si numeroase alte produse. Firma este specializata in print digital, print letterpress, emboss, gravura, folio. Datorita tehnicii moderne si a echipamentelor de ultima generatie pe care le detine, aceasta firma poate sa realizeze pe langa carti de vizita si plicuri, invitatii de nunta, botez, felicitari.

Care este oferta propusa de firma Embo Lux?

La aceasta firma puteti apela pentru foarte multe servicii sau produse. De exemplu, puteti beneficia de print digital, print in relief, print letterpress, folio,gravura, stantare, insigne personalizate, personalizare agende, carti de vizita etc. In privinta preturilor, acestea difera, in functie de serviciul oferit, insa deosebit de avantajoase.

Alegeti Embo Lux pentru carti de vizita

Trebuie sa stiti ca aceste carti de vizita pot sa aiba diverse dimensiuni, unele dupa imaginatia specialistilor de la Embo Lux, iar altele standard. Elementele principale pe care le contin de regula cartile de vizita sunt: numele si prenumele, functia, denumirea firmei, sediul acesteia, adresa paginii web pe care firma o are, adresa dumneavoastra de e-mail, sediul filialei, a punctului de lucru sau a sucursalei, numere de telefon de la sediul firmei sau al punctului de lucru. O carte de vizita trebuie sa contina cateva din urmatoarele elemente, pentru a fi un bun instrument de marketing: un slogan, sigla firmei, numele altor persoane de contact, fotografia proprie, o harta,  informatii despre produsele oferite.

Embo Lux- date de contact

Clientii interesati sa cunoasca mai amanuntit oferta companiei Embo Lux din Bucuresti, pot sa acceseze site-ul embolux.ro. De asemenea, puteti sa mergeti la sediul firmei, situat in sectorul 5, in incinta Universalcoop. Aveti la dispozitie adresa de e-mail vlad.manea@embolux.ro sau formularul de contact de pe site, daca vreti sa le comunicati celor de la firma anumite neclaritati sau daca aveti nevoie de mai multe informatii. De asemenea, puteti suna la numerele 0726110009 sau 0766668833. Alegeti Embo Lux si veti beneficia de cele mai buna preturi pentru carti de vizita de inalta calitate.

 

Leave a Reply