Care este cea mai buna solutie pentru supravegeherea spatiilor exterioare si interioare? – eView

6b9ab796b946207238c48bbe52473bdfAtunci cand esti in cautarea unor solutii eficiente pentru supravegherea spatiilor interioare sau chiar si a celor exterioare, cea mai buna modalitate, recomandata de profesionistii companiei eView, este reprezentata de camerele IP pentru supraveghere. Acestea reusesc sa transmita imaginile printr-o retea de calculatoare, in doua modalitati: prin WiFi (conexiune fara fir) sau prin UTP (retea de cablare normala).

Aceste camere IP de supraveghere sunt incluse in kitul nostru de monitorizare la distanta si va aduc beneficiul enorm de a vedea obiectivele supravegheate, in timp real, dar si de a stoca imaginile respective intr-o arhiva ce poate fi accesata in orice moment aveti nevoie sa le vizualizati. Asadar, nu trebuie sa stati lipiti de calculator, pentru a observa posibilele nereguli care se intampla in zona monitorizata.

Cu ajutorul acestor camere IP de supraveghere, furnizate de societatea eView, nu va fi nevoie de prezenta ta fizica pentru un control permanent, intrucat te vei putea conecta, simplu si rapid, indiferent de locul supravegheat, imaginile trimitandu-se non-stop.

Functionarea si fiabilitatea echipamentelor comercializate de catre compania noastra, sunt garantate, astfel ca tu sa poti monitoriza activitatile economice si nu numai, indiferent de loc si de ora, prin intermediul internetului.

Camera IP de supraveghere este o varianta mult mai complexa decat celelalte echipamente clasice, aceasta producand imagini mai calitative din punct de vedere al claritatii, ele fiind utilizate pe scara larga in diverse domenii pentru monitorizarea diverselor obiecte si locatii. Raportul calitate-pret la care se gasesc aceste produse, in stocul companiei eView, este unul exceptional, de care va veti convinge inca de la prima utilizare.

Uitati de sistemele de alarma costisitoare si de moda veche, investiti in fiabilitate, discretie si functionalitate maxima, investiti in camerele IP de supraveghere.

Daca detineti o afacere si doriti sa o aveti tot timpul sub control, aceste echipamente pot reprezenta solutia ideala. Iar, in cazul in care, considerati ca s-a intamplat ceva suspect si doriti sa reluati imaginile, camerele IP  va ofera si aceasta posibilitate.

 Camerele IP de supraveghere pe care le comercializam sunt fiabile, rezistente la conditiile exterioare, au un design robust si compact, sunt performante, au o durata de exploatare indelungata, sunt usor de utilizat si de montat, etc.

Dau acelasi randament atat pe timpul noptii, cat si pe timp de zi, astfel incat linistea voastra sa fie totala in ceea ce priveste siguranta bunurilor pe care le detineti. Cu ajutorul acestor echipamente veti reusi sa combateti tentativele de furt sau in cazul in care, acestea au loc, veti reusi sa surprindeti adevaratii faptasi astfel incat acestia sa nu ramana nepedepsiti.

Societatea eView a luat nastere in anul 2008 si are ca obiect principal de activitate furnizarea de produse si servicii din domeniul IT.

Personalul care activeaza in cadrul companiei este foarte bine pregatit si detine cunostintele si abilitatile necesare pentru a face fata cu brio oricarei solicitari, indiferent de complexitatea sa. Va oferim solutii personalizate, optime, ce apartin unei tehnologii de varf, care sa se plieze exact pe necesitatile afacerii pe care o detineti.

Leave a Reply