Camere frigorifice eficiente, practice si de incredere, exclusiv la Confryg Service

camere frigorifice

Cand vine vorba de Conyfrig Service, aducem si construim camere frigorifice eficiente si de incredere, depozite frigorifice, masinarii si accesorii pentru acestea si instalatii frigorifice cu un raport calitate – cheltuieli extraordinar de bun. Reprezentam o firma de renume si timpul a valorificat ca experienta noastra sa isi mareasca capacitatile o data cu trecerea lui.

In aceasta perioada am produs de la camere frigorifice modeste pana la fabrici intregi care contin mii de panouri

Venim in intampinarea unui segment de piata destul de diferit, de la micii detinatori de afaceri din zona alimentara, hoteluri, laboratoare, farmacii, pana la fabrici cu putere pe zona afacerilor din Romania. Montam camere frigorifice gandite special pentru cumparatorii nostri. Proiectam camere frigorifice, pentru diferite constructii, diferite tipuri, diverse domenii de activitate, cu scopul de a crea un spatiu util cat mai mare, aşadar izbutind sa ne multumim cei mai complicati clienti si sa le aducem hale cat mai incapatoare de stocare.

Putem spune ca avem cea mai complexa si variata posibilitate de camere frigorifice din Romania

In acceptiunea firmei noastre orisicare cumpărător este important, neinteresandu-ne de amploarea proiectului, de marimea camerei frigorifice ce va fi proiectata si apoi executata de panouri frigorifice. Reusim sa oferim aşadar o camera frigorifica total pregatita pentru orice fel de control pregatit de standardele europene.In toata perioada de activitate, am confectionat camere frigorifice de congelare, camere frigorifice de inghetare, camere frigorifice cu scopul de pastrare, depozitare etc. Indiferent de importanta nevoii dumneavoastra, va sugeram sa ne sunati pentru a va putea inainte oferta de pret.

Pentru noi, oricare client este judecat ca fiind cel mai important

Pentru noi, sa deti o afacere bine impamantenita in piata din Romania si sa ai si succes este o reteta foarte simpla. Indiscutabil, sa ai succes in business nu este nicidecum uşor, dar noi am descoperit cumva un secret, pe cat de sigur, pe atat de important. Am creat o afacere pe care ne putem baza, care este formata din experti apreciati,cu pricepere in spate si profesionisti, ce izbutesc sa vina in fata dumneavoastra cu cel mai sigur raport rezultate-cheltuiala din tara atunci cand vine vorba de camere frigorifice dar si alte optiuni.

In al doilea rand am avut grija sa lucram doar cu cele mai sigure, eficiente si costisitoare tehnologii si montaje din piata, cu scopul de a fi siguri ca scopul atins este asigurat. Si din motivul ca, pentru noi, fiecare om in parte este cel mai important, tratandu-l ca atare, am avut grija sa ne folosim de o reclama gandita pe experientele lor. . Nepunand importanta de afacerea sau domeniul in care activezi si indiferent de spatiul de utilizare in care activezi, este obligatoriu avut in vedere in permanenta ca la noi isi gasesc locul doar servicii de calitate. Camerele frigorifice sunt o exigenţă in aproximativ oricare sector de activitate.

Leave a Reply