Calitate si excelenta, doar cu ajutorul plasmelor termice infrarosu!

 

V-ati plictisit de radiatoarele vechi sau incalzitoarele centrale care consuma atat de mult gaze sau energie electrica? Ei bine, daca da, atunci exista o posibilitate, indiferent daca locuiti intr-un bloc de locuinte sau o casa, veti experimenta o casa calda si veti folosi efectiv plasmele termice infrarosu. Acestea au forma unui televizor, asadar, nu trebuie sa va faceti griji de dimensiunea lor.

Designul modern, combinat cu protectia mediului si eficienta cu care se extinde caldura intr-o incapere, face panourile radiante infrarosii alegerea perfecta pentru cei care doresc sa aiba o iarna linistita si calda. Plasma termica infrarosu are un sistem unic, ce transforma energia electrica in caldura, iar aceeasi cantitate de caldura se intinde pe intreaga suprafata, indiferent de marimea camerei.

Cum functioneaza plasmele termice infrarosu?

Sistemul de incalzire care utilizat pentru plasma termica infrarosu este reprezentat de un generator pentru caldura, care are o combinatie de tehnologie nano de sticla, cat si ecologica. Sistemele traditionale incalzesc aerul din camera prin convectie, in timp ce plasmele termale se incalzesc prin mediul cu radiatii infrarosii. Aceasta tehnologie este insipirata de modul in care soarele incalzeste pamantul. Exista o alternativa rezidentiala a plasmei termice. Acestea pot fi puse in orice casa, apartament sau casa de vacanta, in orice camera, fie in sala de mese, in camera de zi, in dormitor. aceasta plasma termica infrarosu poate fi instalata si in baie, avand forma de oglinda sau ca un uscator de prosop.

Pe langa plasmele termice infrarosu care pot incalzi o camera, exista modele de plasma mobila, destinate spatiilor mai mici, cum ar fi birourile sau casele de vacanta unde este necesara incalzirea temporara. Gama noastra include plasme mobile care pot fi plasate oriunde pe podea. Are o grila protectoare care poate fi pe negru sau pe argintiu.

Eficienta plasmei termice infrarosu si avantajul ei.

O singura plasma termica infrarosu este suficienta pentru a incalzi o camera de pana la 30 de metri patrati si cu o inaltime de 2,5 metri. In cazul camerelor mai mari, puteti instala chiar doua radiante infrarosii. Acestea au avantajul ca ajuta pe cei care le instaleaza sa economiseasca pe consumul de energie electrica. De asemenea, aceste plasme termice infrarosu au protectie pentru supraincalzire si revarsare si nu necesita aprobare pentru instalare, nu este nevoie de un proiect, spatiul de depozitare si conducte, ca in cazul incalzirii centrale si are o garantie de trei ani. Pentru incalzirea optima a camerei, se recomanda instalarea plasmelor la o inaltime de 1,50 metrii sau maxim 1,80 metrii.

Gama plasmelor termice infrarosu si de unde se poate achizitiona.

Gama larga de forme si locuri care pot fi plasate fac ca aceste plasme termice infrarosu ideale pentru orice camera. Puteti sa le montati oriunde doriti, chiar si in camera, dormitor, baie sau camera de zi.

Achizitionarea lor se poate face foarte usor odata ce intrati pe site-ul nostru www.panouri-radiante-infrarosii.ro, unde o sa gasiti modelele si pretul. Faceti alegerea corecta pentru locuinta dumneavoastra, iar in acest fel o sa aveti caldura pe toata perioada anotimpului rece.

Leave a Reply