Calendar personalizat

calendare personalizate

In cazul in care ne dorim sa avem in casa sau la locul de unca un obiect deosebit, care sa tina amintirile cu oamenii dragi mai aproape de noi, este recomandat sa apelam la magazine de specialitate pentru a achizitiona un calendar personalizat. Acesta va cuprinde pozele pe care ni le dorim si va fi realizat dupa nevoile noastre personale. Impreuna cu specialistii din domeniu, clientii pot sa aleaga formatul cel mai potrivit pentru orice gen de incapere, firmele punand la dispozitia lor o gama larga de calendare, printre care putem mentiona calendarele de birou, calendarele de tip agenda sau calendarele de perete.

In cazul unul calendar de perete, realizarea acestuia este constituita dintr-un proces foarte simpu, fiind necesare doar cateva minute pentru a imprima numai 12 pagini, la care se va adauga coperta.

Un astfel de calendar se completeaza in general cu mai multe texte unice si beneficiaza de diferite sabloane cat se poate de creative sau de elemente diverse si multiple de design, ce il fac deosebit.

Pe langa calendarul obisnuit pe suprafata caruia se face o printare digitala, firmele de specialitate pun la dispozitia clientilor si o serie de calendare care beneficiaza de hartie fotografica lucioasa ori hartie fotografica de tip extralucios.

Trebuie sa mentionam ca atat luna, cat si anul se pot alege optional, avand in vedere cum isi doreste clientul sa fie. Astfel, calendarul personalizat ce urmeaza a fi achizitionat va avea unele dintre cele mai reusite fotografii si va reprezenta ideea perfecta pentru un cadou cu ocazii sarbatorii anului nou sau pentru diferite sarbatori, precum Craciunul, Pastele sau in cazul in care primiti o invitatie la un eveniment aniversar, precum o zi de nastere.

Unul dintre tipurile de calendare personalizate puse la dispozitie de firmele de specialitate sunt cele de tip A4 speciale pentru a fi agatate pe perete.

Chiar daca este vorba despre amintiri de neuitat sau despre cadouri creative, calendarul personalizate de acest tip, cu dimentiuni de aproximativ 21-29 cm poate reprezenta un decor deosebit, fiind perfect pentru orice perete, fara sa conteze pe care il alegeti.

Precum este si in cazul altor calendare, luna si anul cu care acesta sa inceapa pt fi alese de catre client dupa cum are nevoie si cum isi doreste sa fie.

Calendarul personalizat de genul acesta va satisface in mod cert orice fel de gusturi, acest fapt fiind garantat deoarece poate fi achizitionat in mai multe variante diverse de hartie, printre care putem mentiona hartia ce are 250g/m2, hartia extra lucioasa ori hartia fotografica originala.

Clientul care doreste sa achizitioneze poate sa aleaga fotografiile pe care le considera cele mai reusite. Deasemenea, el are posibilitatea sa le editeze pe orice pagina prin intermediul unul editor online sau cu ajutorul unui software de comanda.

Calendarele personalizate reprezinta un cadou special cu la ocazii precum o zi de nastere sau sarbatori – Pastele, Craciunul, Anul nou.

In general, in calendar personalizate de acest tip – A4 – are ca dimensiuni aproximativ 21×28 de cm in cazul celor care sunt de tip portret si 29×21 in cazul celor ce sunt de tip panorama.

Pentru detalii suplimentare, puteti accesa: DalimPromo.ro.

Leave a Reply