Cadouri gravate cu mesaj pentru cei apropiati

cadouri gravate cu mesaj

            Ce poate fi mai placut decat sa oferi un dar, insa daca acesta mai contine si un mesaj personal cu un mesaj special prin care sa va exprimati sentimentele fata de cei dragi sau fata de reusita unui bun prieten sau coleg. Kadoly, magazinul online de cadouri va ofera prin intermediul siteului www.kadoly.ro o varietate larga de produse dar si cu o plaja variata de cadouri gravate cu mesaj pentru ocazii speciale sau pentru persoanele importante din viata dumneavoastra.

Cadouri gravate cu mesaj pentru el si ea

Avem trei tipuri de cadouri gravate cu mesaj pentru a acoperi majoritatea situatilor si mai ales pentru a va oferi o maniera eleganta de a va arata aprecierea si sentimentele fata de cei apropiati. Gama de cadouri gravate cu mesaj pentru el si ea este perfecta pentru aniversari, zile de nastere dar si alte ocazii de sarbatoare. Astfel, daca pentru ea avem avem vaze cu diferite mesaje, sau rame foto elegante pe care putem inscriptiona cuvintele dumneavoastra, dar si multe alte cadouri ce vor crea nu numai senzatie ci vor starni si un val de sentimente.

Categoria de cadouri gravate cu mesaj pentru el, include sticle de whisky personalizabile dar si alte bauturi fine. De asemenea, din aceasta colectie nu puteau lipsi suporturile pentru cartile de vizita, si gadgeturile pe care pot fi inscriptionate fie un mesaj amuzant fie unul venit din partea celor dragi. De asemenea, pe langa oferta de cadouri gravate cu mesaj standard, tot pentru barbati avem si seturile elegante pentru vinuri sau birou.

Cadouri gravate cu mesaj pentru ocazii speciale si corporate

Gama de cadouri gravate cu mesaj corporate este cea destinata celor mai buni angajati sau pentru partenerii si colaboratorii dumneavoastra. Astfel, prin intermediul seturilor de birou, sau a plachetelor personalizate, puteti sa va aniversati o colaborare stransa sau sa premiati rezultatele excelente ale unuia dintre angajati. De asemenea, tot pentru sectorul corporate va putem oferi produse personalizabile, ce pot fi oferite de catre companie clientilor sau angajatiilor proprii cu diferite ocazii.

Cum in viata unui cuplu evenimentele speciale trebuiesc aniversate si celebrate, gama de cadouri gravate cu mesaj pentru ocazii speciale, cum ar fi logodna, nunta, botez si aniversari include de la sticle de bautura fina pana la vinuri speciale, dar si rame foto sau pahare personalizate. Toate aceste produse sunt de cea mai buna calitate, iar prin eleganta lor reprezinta o minunata modalitate de a pastra amintirea ocaziei aniversate.

Toata gama de cadouri gravate cu mesaj pot fi personalizate in 3 moduri, fie prin gravura mecanica, laser dar si prin pictura manuala. Oferim o deosebita atentie procesului de personalizare, astfel incat totul sa arate perfect. Kadoly va ofera pe langa gama de cadouri gravate cu mesaj si o larga plaja de cadouri si idei de cadouri, precum si marturii nunta, diplome personalizate, dar si trofee si multe altele. Va asteptam pe siteul nostru, www.kadoly.ro pentru a gasi cadoul perfect indiferent de ocazie sau motivul pentru care doriti sa oferiti un dar. Va asteptam cu cele mai originale cadouri dar si cu mult drag.

Leave a Reply