Cablu FTP – cea mai buna calitate, doar la Castel Distribution!

Comanda cablu FTP la pret redus, din oferta Castel Distribution! Ori de cate ori echipa ta va merge pe teren, va avea la dispozitie echipament de cea mai buna calitate!

Cablu FTP pentru profesionisti

Detii o firma care isi desfasoara activitatea in domeniul telecomunicatiilor? Administrezi firma care furnizeaza internet in oras? Atunci sigur stii ca ai nevoie de echipamente de cea mai buna calitate. Pentru a onora toate comenzile si pentru a presta serviciile mentionate in contracte, este necesar sa ai la dispozitie echipamente foarte bune. Da comanda de cablu FTP din oferta Castel Distribution! La aceasta firma vei gasi cablu de cat.5, cat. 6 si cat. 7.

Despre cablu FTP trebuie spus ca:

– este un cablu UTP ecranat, care impiedica aparitia interferentelor externe intrucat are conductorii inveliti in folie exterioara de ecranare;

– folia de ecranare din aluminiu are rol nu doar de protectie, ci si de impamantare;

– informatiile transmise prin cablu FTP ajung la destinatie cu mult mai putine interferente decat daca s-ar folosi cablu UTP;

– se foloseste cu precadere in exteriorul cladirilor, intrucat ofera protective suplimentara;

– cablul cat.5e este, de fapt, un cablu cat.5c imbunatatit;

– rezista atat la temperaturi foarte scazute, cat si foarte ridicate.

Cablul FTP cat.5 se foloseste pe distante nu mai mari de 90 de metri, pentru cablarea retelelor de date. Daca aceasta e bun pentru o frecventa de 100MHZ, cablul cat.5e poate sa sustina o frecventa de pana in 125 MHZ.

Cablul cat.6 e bun pentru zonele in care exista un nivel ridicat al zgomotului, fiind utilizat pentru frecvente duble.

Daca ai nevoie de cablu FTP pentru o distanta si mai mare si o frecventa uriasa fata de cele mentionate anterior, alege-l pe cel de cat.6. Rezista la o frecventa de aproximativ 600 MHz si e lung de 100 de metri.

Informatii utile despre Castel Distribution

Compania Castel Distribution, cu o experienta de aproximativ 13 ani, are ca domeniu de activitate distribuirea de echipamente necesare pentru mai multe tipuri de instalatii, pentru segmentele rezidential, retail si industrial de talie mica si mijlocie.

In oferta vei gasi: acumulatori, aparataj electric, cabluri de mai multe feluri (alarma efractie, FTP, FTP cu sufa, UTP, SFTP  etc.), corpuri de iluminat, fibra optica, retelistica, sigurante, stalpi iluminat, instalatii termice, telefonie fixa etc.

Comanda si tu cablu FTP din oferta Castel Distribution! Discuta cu reprezentantii acestei firme si alege produsele care ti se potrivesc! Ca sa cumperi cablu FTP nu trebuie decat sa folosesti butonul “Adauga”, sa suni ori sa trimiti un e-mail ori fax. Livrarea se efectueaza intr-un timp rapid, astfel ca nu vei inregistra nici o intarziere in ceea ce priveste lucrarile pentru care e necesar acest tip de cablu. El se vinde la rola. Daca locuiesti in Bucuresti sau in imprejurimi, iti e livrat de soferii firmei. In schimb, daca e vorba de alta regiune a tarii, coletul iti e trimis prin curierat rapid.

Date de contact

Adresa: Popesti-Leordeni, str. Lt. Maj. Av. Tanase Banciu, nr. 14

Telefon: 0722.995.519, 0730.507.835

Leave a Reply