Butasi coacaze negre Strong Berry!

79fe7f25950d9201610faa0261dc6af3Daca doresti butasi coacaze negre pentru infiintarea unei culturi cu arbusti fructiferi de padure, Strong Berry iti ofera tot ce doresti. Firma comercializeaza butasi de coacaze negre produsi pe plantatia proprie. Acestia sunt crescuti pe sol aluvionar tratat cu ingrasaminte de calitate ecologice, sunt vigurosi si sanatosi si dau cele mai bune rezultate daca se respecta unele conditii minime de sadire si ingrijire.

Compania Strong Berry are autorizatie de productie, prelucrare si distributie de material saditor pentru arbusti de fructe si poate emite pasaport fito-sanitar la momentul livrarii acestor butasi coacaze negre. Astfel de pasapoarte sunt necesare in cazul atragerii de fonduri pentru lansare. Intra in posesia unor materiale saditoare de cea mai buna calitate apeland la Strong Berry, o companie din Dambovita care se ocupa de producerea si comercializarea lor. Tot pentru clienti, firma ofera si consiliere si documentatie, fara a cere vreo remuneratie pentru ca sa obtii coacaze negre frumoase si gustoase.

Despre butasii coacaze negre

Butasii pentru coacaze negre sunt disponibili pentru vanzare in luna octombrie. Toate soiurile comercializate  sunt cultivate si de firma pe plantatiile proprii, aceasta avand o experienta de 8 ani in domeniu. Astfel, reprezentantii pot oferi consiliere pentru cresterea calitatii culturii si favorizarea unei dezvoltari armonioase a arbustilor si productivitatii lor.

Plantatiile se efectueaza pe sol fertil si sunt ingrijite in cele mai bune conditii, astfel ca butasii sunt sanatosi si pregatiti sa fie cultivati mai departe. Plantatia de fructe de padure pe care o detine compania se intinde pe 10 hectare si este ingrijita de persoane pregatite pentru aceasta activitate. Fructele de padure pe care le produce sunt comercializate in magazine de mari dimensiuni atat proaspete, cat si congelate. Produsele sunt foarte usor de intretinut si de cules si te vei bucura de cele mai bune si aromate fructe. Butasii de coacaze sunt comercializati la preturi excelente. Soiurile sunt foarte productive si se pot planta toamna tarziu, inainte de a ingheta pamantul.

Despre compania Strong Berry!

Cu sediul in Targoviste, compania Strong Berry produce si comercializeaza cele mai diversificate game de material saditor pentru obtinerea celor mai bune si savuroase fructe de padure. Firma detine autorizatii de producere, prelucrare si comercializare a produselor, oferindu-ti astfel si documente de certificare si pasapoarte fito-sanitare. Plantatia se regaseste la Dambovita si este renumita pentru solul aluvionar. Aici te poti rasfata cu fructe precum zmeura, mure si coacaze de diferite soiuri si dintre cele mai gustoase. Materialul saditor pentru arbusti fructiferi este oferit la preturi competitive si garanteaza clientilor rezultate dintre cele mai bune.

Soiurile de arbusti de fructe pe care Strong Berry le comercializeaza sunt zmeura Rubin, zmeura The Lathan, zmeura Cytria, coacaz rosu si negru si altele. Reprezentantii firmei ofera consiliere gratuita tuturor celor care doresc sa-si deschida o afacere de plantare de astfel de soiuri de arbusti si cultivatorilor individuali. Pentru mai multe informatii despre butasi coacaze negre oferiti de Strong Berry acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Strong Berry. Achizitioneaza butasi coacaze negre oferiti de Strong Berry pentru a avea fructe proaspete si gustoase!

Datele de contact ale firmei Strong Berry

Adresa: Str. Boerescu Zaharia, Targoviste

Telefon: 0724 409 668

Email: office@strongberry.ro

Leave a Reply