Bucura-te de fructe si legume proaspete cu solarii folie dubla de la Phoenix Spor Construct!

solariiIti doresti sa ai mereu parte de legume si fructe proaspete direct din gradina ta pentru a nu fi nevoit sa iti cumperi din alta parte? Vrei sa iti construiesti propria afacerea cu legume sau fructe si iti trebuie putin ajutor? Cei de la Phoenix Spor Construct iti ofera posibilitatea de a achizitiona solarii folie dubla astfel incat legumele, fructele, ciupercile sau florile tale sa se dezvolte corespunzator, iar tu sa ai parte de cele mai bune produse pe care sa le folosesti pentru tine sau pe care sa le vinzi la alti distribuitori. Alege solarii folie dubla si vei putea spune adio legumelor si fructelor lipsite de gust de pe piata!

Care sunt beneficiile de care vei avea parte cu solarii folie dubla?

Sa mancam sanatos este o lozinca pe care o auzim peste tot. Sa alegem sa cumparam alimente nemodificate genetic constituie un aspect mai greu de realizat. Putini dintre noi pot spune cu mana pe inima ca tot ce cumpara din piete sau magazine are acel gust de odinioara. Pentru ca acest lucru sa se intample frecvent, cel mai bine ar fi sa investim in solarii folie dubla, asta in cazul in care avem pamant pentru culturi sau sa alegem producatori care recurg la metode stiute de mult pentru recolte bogate si de calitate.

Aceste solarii folie dubla sunt alternativa perfecta in cazul in care vrem sa avem mereu legume sau fructe proaspete pentru noi si familia noastra, dar si daca vrem sa facem din acest lucru o afacere. Tot in solarii, se pot dezvolta si florile, in cazul in care avem inclinatii in acest domeniu si vrem sa ne transformam gradina intr-un paradis de culori si parfumuri, dar si ciuperci destul de indragite de majoritatea dintre noi. De toate poti avea parte daca optezi pentru solarii folie dubla multumita izolatiei termice asigurate.

Daca te intrebi care este diferenta intre solariile obisnuite si acele solarii cu folie dubla, trebuie sa stii ca este vorba despre o temperatura cu 6-8 grade mai mare in solariile cu folie dubla decat in cele cu o singura folie. In aceste conditii, recolta ta se va dezvolta asa cum trebuie si vei avea parte de legume si fructe proaspete si hranitoare. Poti opta pentru solarii folie dubla de diverse dimensiuni care au o structura metalica tratata pentru a impiedica aparitia coroziunii. Vei vedea ca in iernile geroase, in solar vor fi pana la 10 grade Celsius, bineinteles in functie si de dimensiunea respectivului solar.

Pentru solarii folie dubla, opteaza pentru Phoenix Spor Construct!

Acum este mult mai simplu sa intri in posesia unor solarii folie dubla multumita celor de la Phoenix Spor Cosntruct! Compania este cunoscuta drept un producator si furnizor de renume in ceea ce priveste ciupercariile si solariile pentru legume, fructe, ciuperci etc. Gama de produse cuprinde solarii legume, solarii folie dubla, solatii tip tunel, solarii la cheie, solarii structura metalica si multe altele. Ce mai trebuie sa stii in plus este faptul ca poti dispune de consultanta inainte de achizitionarea produselor, precum si de asistenta tehnica si servicii de montare si instalare gratuite pentru ca tu sa iti poti incepe treaba imediat. Phoenix Spor Construct este ajutorul tau in legumicultura!

Opteaza pentru solarii folie dubla pentru roade bogate si proaspete pe toata perioada anului!

Leave a Reply