Banda dublu adeziva – se aplica usor si rezista in timp

3f8d12fbd9d060951769db8f85434889Cauti un producator de materiale de ambalat? Esti interesat de o oferta cat mai generoasa? Ai nevoie de produse de buna calitate raportate la cele mai mici preturi? Atunci cautarea a luat sfarsit deoarece compania CTL Ambalaje iti vine in ajutor. In oferta promovata vei gasi banda dublu adeziva sau clasica, folie polietilena, masini de ambalat si o multime de alte articole.

De ce este atat de necesara banda dublu adeziva?

Avand o mare cautare pe piata de specialitate, banda dublu adeziva este ideala in constructii, in special in domeniul amenajarilor interioare, in montajul mochetelor si tapetului, in institutiile publice precum oficiile postale si nu numai. Adezivul utilizat la acest tip de banda adeziva poarta numele de hot-melt si are la baza cauciul sintetic. Acest tip de adeziv permite aplicarea benzii pe suprafete aspre, fibroase sau neregulate. Indepartarea benzii se realizeaza foarte usor si nu lasa in urma reziduuri de adeziv. Pentru o aplicare corecta suprafetele trebuie sa fie curate si uscate.

Pentru ca o banda dublu adeziva sa fie de buna calitate, ea trebuie sa indeplineasca toate specificatiile prezentate anterior. Compania CTL Ambalaje a avut grija sa foloseasca doar produse de buna calitate pentru ca produsul final sa fie pe masura asteptarilor. Preturile solicitate sunt accesibile si sunt cele mai mici de pe piata.

Cine este CTL Ambalaje? De ce sa cumperi banda dublu adeziva de la ei?

Desi este o companie destul de noua pe piata, CTL Ambalaje a reusit foarte repede sa convinga clientii cu produse de foarte buna calitate. Compania se ocupa de comercializarea unei game variate de articole de ambalat realizate la cele mai inalte standarde de calitate. Totul pentru a asigura clientului produsele de care are nevoie in domeniul de activitate. Oferta cuprinde benzi, folii, ambalaje carton, masini de ambalat, dispozitive de ambalat toate comercializate la cele mai convenabile preturi.

Din categoria de benzi adezive se remarca banda dublu adeziva. Aceasta are adeziv pe ambele parti si este ideala in amenajarile interioare. Se lipeste foarte bine, iar la dezlipire nu lasa urme de adeziv. Este utilizata la montarea mochetelor si tapetelor, fiind destul de subtire incat sa nu se observe, dar rezistenta incat sa tina in timp. Este o alegere inspirata in aranjarea decoratiunilor de diferite feluri.

Pe piata de specialitate exista diferite tipuri de benzi adezive. Acestea difere in specificatii, in materialul utilizat pentru realizarea adezivului, fiind ideale in diferite domenii. Alege produsul care te avantajeaza cel mai bine. Pentru informatii suplimentare adreseaza-te companiei CTL Ambalaje. Echipa din cadrul compeniei iti poate asigura specificatii aditionale pentru ca tu sa comanzi exact rpodusele de care aveai nevoie. De pret nu trebuie sa te ingrijorezi deoarece compania solicita cele mai mici preturi de pe piata.

In orice domeniu de activitate alege doar produse viabile care sa reziste indiferent de utilizari. CTL Ambalaje este partenerul tau cand vine vorba de articole destinate ambalarii. Pentru comenzi suna la numarul de telefon 0747.319.900 sau trimite un email la adresa office@ctlambalaje.ro. Colaboreaza cu o companie capabila sa iti ofere banda dublu adeziva de cea mai buna calitate.

Leave a Reply