Avantajele utilizarii acoperisurilor din tabla cutata in constructii

acoperis din tabla

Experienta noastra de zeci de ani ofera lucrari de calitate clientilor si prin dezvoltarea continua a portofoliului de clienti continuam sa crestem multumita dumneavoastra. Fiecarui client Acopero le oferim livrarea marfurilor fara cheltuieli suplimentare, toate produsele fiin ambalate compact pentru ca necesarul de spatiu de depozitare sa fie cat mai mic fara a constitui un inconvenient pentru desfasurarea lucrului pe santier. De asemenea va mai oferim montaj, receptia lucrarii si servicii de mentenanta pentru a ne asigura ca aveti parte de tot confortul de care aveti nevoie.

Si, cum nu intotdeauna un acoperis se realizeaza din ceramica, atunci cand aveti in vedere realizarea unui acoperis de tabla noi vi-o recomandam pe cea cutata.

Motive pentru care sa alegeti acoperisuri de tabla cutata

Acoperisurile din tabla cutata sunt recomandarea noastra datorita avantajelor pe care le prezinta, asadar sa vedem care sunt acestea si de ce le recomandam in special pe acestea. In primul rand un acoperis din tabla cutata rerezinta o solutie la indemana oricui nefiind necesar sa se realizeze investitii prea mari.

Un alt avantaj al unui acoperis din tabla cutata este aceea ca este mult mai usor de transportat datorita greutatii reduse si, desigur montajul acestuia este si acesta mult mai usor de realizat.

Tabla cutata are performante tehnice care nu sunt deloc de ignorat fiid practic pe acelasi loc cu restul tipurilor de acoperis.

Materialul din care este fabricat un acoperis din tabla cutata este fie din otel multistrat si cu o acoperire galvanica din aluminiu fie este realizat din tabla galvanizata.

Un alt avantaj al unui acoperis din tabla cutata este aceea ca se gaseste intr-o varietate mare de culori care pot satisface exigentele oricui.

Oferta Acopero

Asadar daca inca nu sunteti decis ce tip de acoperis sa va montati, expertii nostri va vor face o oferta personalizata in functie de necesitatatile pe care le aveti. Serviciile pe care le oferim se bazeaza pe calitate si profesionalism iar un client multumit este prioritatea noastra.

In cazul in care inca nu stiti care sunt masurile acoperisului din tabla cutata pentru a putea sa stiti daca va incadrati intr-un anumit buget si sa faceti comanda, echipa Acopero, vine la fata locului si va realiza masuratorile acoperisului fara a cere nici un tarif.

Indiferent daca apelati la serviciile noastre pentru realizarea unui acoperis pentru o constructie noua sau sa va renovati acoperisul vechi, o masuratoare realizata la fata locului ofera siguranta ca necesarul de materiale a fost intocmit corect, fara abateri si respectand configuratia existenta.

Va asteptam pe site-ul nostru www.acopero.ro pentru a decide care sunt produsele pe care doriti sa le comandati iar pentru a vedea modul in care lucram puteti accesa portofoliul nostru pentru a vizualiza cateva din proiectele noastre.

 

Leave a Reply