Avantaje statii de sortare deseuri de la Eko Linea

Din grija pentru mediul inconjurator si pentru oameni, statii de sortare deseuri sunt o investitie cum nu se poate mai nimerita in 2015. Aceste statii te ajuta sa gestionezi deseurile cu usurinta, respectand prevederile europene in aceasta privinta. De unde poti cumpara statii de sortare deseuri, modele variate pentru necesitati diferite? De la Eko Linea din Bucuresti, partenerul de care si tu ai nevoie!

Timisoara este in top chiar si atunci cand vine vorba despre statii de sortare deseuri

 

Avantaje statii de sortare deseuri de la Eko LineaInca de acum 5 ani Timisoara era unul dintre orasele fruntase ale Romaniei care a inteles ca sortarea deseurilor este vitala pentru intreaga comunitate. Astfel, in iunie 2010 in Timisoara a fost inaugurata cea mai mare statie de sortare deseuri din tara.

Agentia pentru Fonduri de Mediu a dat si ea bani, iar impreuna cu bani din bugetul propriu scos din buzunarele Retim, operatorul de salubritate din Timisoara, s-au strans 5 milioane de euro pentru fabuloasa investitie. In acest mod, aproximativ jumatate dintre gunoaiele din oras sunt refolosite.

Aceasta statie de sortare deseuri are o capacitate impresionanta de nici mai mult, nici ai putin de 160.000 de tone pe an. Statia este dotata cu 2 linii. Una dintre linii este pentru sortarea manuala a deseurilor reciclabile uscate, rezultand astfel materii prime secundare. Iar a doua linie este pentru deseurile umede care vin sortate in mod automat si se transforma intr-o proportie de 50% in ceea ce poarta denumirea de combustibil alternativ.

Este de la sine inteles ca in locul depozitarii deseurilor faptul ca deseurile sunt reutilizate este un beneficiu enorm. In plus, se recupereaza deseuri care se folosesc ca materii prime sau deseurile sunt folosite pe post de energie electrica in fabrici precum cele de ciment.

Aceasta statie de sortare se afla desigur la iesire din Timisoara, mai exact, pe Calea Sagului, insa din punctul de vedere al locuitorilor din zona cel mai bine era daca amplasau statii de sortare deseuri pe Calea Lugojului pentru a nu deranja viata de zi cu zi a oamenilor. Cert este ca investitia a fost un exemplu pentru toata tara, iar in prezent tot mai multe orase se aliniaza la cerintele europene.

Statii de sortare deseuri din grija pentru mediul inconjurator

 

Statii de sortare deseuri trebuie sa existe in fiecare mare localitate. De unde se pot cumpara aceste echipamente, dar de Avantaje statii de sortare deseuri de la Eko Linea2calitate, la un pret bun? De la Eko Linea, partenerul tau din Bucuresti pe care te poti baza.

Eko Linea este o companie specializata in comercializarea de statii de sortare deseuri de mai multi ani si-ti ofera inspre achizitie modele variate care te vor ajuta sa gestionezi eficient deseurile, reciclarea devenind o joaca de copii.

De ce sa cumperi statii de sortare deseuri de la Eko Linea? Deoarece aceasta iti ofera in primul rand varietate. Ai posibilitatea de a alege statii de sortare dimensiuni variate in functie de cantitatea de deseuri pe care trebuie sa o sortezi. Statiile respecta intru totul prevederile europene in domeniu. Sunt de calitate, sunt rezistente si fiabile, iti sunt oferite la preturi atragatoare si apartin unor marci recunoscute in lumea intreaga.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege statii de sortare deseuri de la Eko Linea. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Eko Linea? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0216-684.128, 0753-055.040 si 0753-055.040 sau trimite un e-mail pe adresa office@ekolinea.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply