Autok9- vine in intampinarea clientilor servicul tinichigerie auto!

tinichigerie auto

In cazul in care detii masina si aceasta prezinta probleme de reparatii la nivelul caroseriei, atunci apeleaza la serviciul tinichigerie auto pus la dispozitie de catre service-ul Autok9!

Autok9 este un service situat in Bucuresti ce a luat nastere din dorinta proprietarului de a veni in intampinarea clientilor pasionati de masini, cu produse si servicii de inalta calitate. Service-ul se poate lauda cu o echipa de profesionisti in domeniu, precum si cu urmatoarele atuuri: profesionalism, promptitudine si seriozitate. Este cunoscut faptul, ca atunci cand apelam la un service auto ne dorim ca masina sa fie tratata corespunzator, cu multa atentie si seriozitate iar problemele aparute sa fie rezolvate in cel mai scurt timp posibil.

Cu ajutorul echipei de profesionisti din cadrul acestui service, grijile tale in materie de problemele legate de masina vor disparea in cel mai scurt timp posibil. Echipa este formata din persoane cu experienta in domeniu, care lucreaza cu mare atentie , incercand sa satisfaca toata cerintele si nevoile clientilor in materie de tinichigerie auto.

Serviciile oferite de catre acest service sunt de inalta calitate, preturile sunt unele foarte avantajoase iar rezultatele  sunt pe masura asteptarilor.

Printre serviciile oferite putem enumera: tinichigerie auto, vopsitorie auto, mecanica auto, revizii periodice, geometrie auto, electrice/ electronica, diagnoza computerizata, detailing auto, service roti si ITP. Totodata, prin intermediul acestui service iti poti face asigurarea obligatorie RCA sau Casco. Mai mult, iti poti comanda daca ai nevoie, anumite piese de care masina ta are nevoie.

Serviciul tinichigerie auto iti este pus la dispozitie la cel mai avanatajos pret de catre Autok9!

Orice masina care a fost lovita, indiferent ca este vorba despre lovirea aripei, barei, lovirea usii, etc, si se doreste a fi vopsita, trebuie verificata foarte atent, si anume cel mai important lucru de care trebuie sa se tina cont este caroseria. Aceasta  nu trebuie sa prezinte indoituri, deoarece acestea pot ingreuna si chiar compromite acest proces. Probleme cu care caroseria se confrunta trebuie rezolvate de catre persoane autorizate deoarece acestea sunt capabile sa indrepte indoiturile prezente, sa demonteze echipamentele interioare si cele exterioare dar si monteze si elementele caroseriei. Serviciul tinichigerie auto trebuie efectuat cu foarte mare atentie, pentru ca rezultatele finale sa fie cele pe masura asteptarilor clientilor.

Reparatiile caroseriei sunt efectuate intr-un spatiu dotat corespunzator dotat cu ustensile si utilaje de cea mai buna calitate. Pentru demontarea echipamentelor interioare si cele exterioare se utilizeaza doar ustensile special concepute pentru acest proces.

De ce sa apelezi la Autok9 pentru tinichigerie auto?

Ai nevoie de un service care sa-ti puna la dispozitie tinichigerie auto la cel mai avantaj pret? Atunci solutia perfecta este service-ul Autok9! Apeleaza cu incredere la acest service si toate “grijile” tale legate de masina vor lua sfarsit in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care ai vreo nelamurire sau ai nevoie de o parere, echipa de specialisti iti sta la dispozitie oferindindu-ti cele mai bune solutii.

Pentru mai multe informatii suplimentare despre tinichigerie auto, dar si alte servicii pe care service-ul Autok9 le ofera, acceseaza pagina web www.autok9.ro sau contacteaza reprezentantii –0213 173 737/ 0786 288 659/ 0740 288 659.

Leave a Reply