Audit intern

audit intern

Se spune ca e nevoie doar sa-ti doresti, pentru ca visele sa devina realitate! Iata-ne asadar la doar un click distanta de www.tpa-horwath.ro, locul unde cu siguranta dorintele dumneavoastra prind viata prin audit intern de calitate superioara!

Fie ca va doriti imbunatatirea firmei, companiei, crestere, dezvoltare, la noi totul este realizabil. Insa nu dorim sa laudam foarte mult firma, deoarece stim ca tot ceea ce intreprindem vorbeste de la sine. In urmatoarele randuri vom porni impreuna intr-o scurta incursiune, imaginara, cu tot ceea ce va intampina firma noastra in materie de audit intern. Speram sa ajungem cat mai aproape de sentimentul dumneavoastra si sa va indeplinim doleantele. Va multumim pentru intentie si interesul dovedit.

Audit intern – Solutia brevetata!

Cine suntem? Ce dorim? Firma noastra Horwath a fost constituita din dorinta de a reprezenta un rapsuns intrebarilor clientilor nostri in materie de audit intern si nu numai. Nu ne dorim erori de niciun fel, deoarece stim ca tot ce realizam ne reprezinta in totalitate. Cand spunem audit intern spunem exercitare atat de catre persoane din interiorul organizatiei, cat si de persoane din exterior.

Noi ne dorim sa multumim clientii, deoarece atunci cand acestia sunt multumiti si zmabesc si noi putem sa fim. Spunem solutie brevetata, deoarece ajunsi la fata locului, va veti convinge singuri de calitatea pe care o promovam. Aici dorintele se indeplinesc, garantat, fara erori, iar daca se strecoara vreuna, firma noastra va sta la dispozitie, garantam!

Tpa-horwath.ro – Alegerea intreprinzatorilor isteti!

Noi pornim de la ideea ca cea mai buna cale de a avea succes, este aceea de a sustine si indruma pe cei din jurul tau, am spune chiar “Sa-i invatam cum sa invete” si atunci si noi ne imbunatatim actiunile la randul nostru. Specialistii nostri de audit intern adopta deseori evaluarea actiunilor fiecarui client, pentru a ne asigura ca regulile au fost respectate, urmate, fara a lasa in urma erori In timp de pregatim raportul si planul luam in considerare schimbarile si oportunitatile care pot fi aplicate organizatiei in cauza. Auditul intern cu care va intampinam contine de asemenea recomandari pentru a fi implementate de catre firme, alaturi de obiectivele si limitele impuse.

De asemenea, noi oferim servicii care includ:

  • Audit Intern
  • Audit Sistem
  • Investigatii

Audit intern: De ce noi?

Mai presus de tot oferim consultanta acolo unde este necesar, suntem alaturi de clientii nostri, ii spirjinim non-stop, suntem o firma de incredere, care lucreaza alaturi de un personal apt, firmat in domeniu, cu experienta de ani care-si spun cuvantul.

Pentru noi, audit intern reprezinta mai presus de orice sprijin, responsabilitate, devotament! Speram sa va convingeti de acest lucru! Atuul nostru il reprezentati dumneavoastra, clientii nostri, lucru pentru care va multumim! 

Leave a Reply