Atributiile si indeplinirea misiunilor de executare judecatoreasca

executor judecatoresc Satu Mare

Executarea silita si celelalte acte care sunt in competenta unui executor judecatoresc Satu Mare se indeplinesc la cerere, daca legea nu dispune altfel. In indeplinirea atributiilor lor, executorii judecatoresti intocmesc procese verbale in care un exemplar ramane la executor iar celalalte exemplare se inmaneaza instantei de judecata sau celor interesati.

Acesta este un demers necesar pe care il realizeaza orice executor judecatoresc, acesta are foarte multe atributii si este de datoria acestuia sa intermedieze cazurile astfel incat sa se ajunga la intelegeri amiabile in ceea ce priveste prejudiciul cauzat partii vatamate.

Daca sunteti in cautarea unui executor judecatoresc Satu Mare, atunci va recomandam sa apelati cu cea mai mare incredere la Birou Executor Judecatoresc Danciu Gheorghe – Radu intrucat numai aici veti putea sa gasiti servicii de inalta caliate care sa respecte in totalitate etica profesionala. Cu o experienta considerabila in acest domeniu si solutii competente oferite de-a lungul timpului am reusit sa oferim servicii de cea mai inalta calitate. Pentru a vedea mai pe larg despre ce avem mai bun sa va oferim va asteptam pe site-ul nostru www.executorsatumare.ro.

Aspecte privind atributiile pe care le are un executor judecatoresc

Asadar, dupa cum spuneam, un executor judecatoresc Satu Mare are mai multe atributii cum ar fi punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil in titlurile executorii, notificarea actelor judiciare si extrajudiciare, comunicarea actelor de procedura, recuperarea pe cale amiabila a creantelor, aplicarea masurilor asiguratorii dispuse de instanta judecatoreasca, constatarea unor stari de fapt in conditiile prevazute de Codul de procedura civila, intocmirea proceselor verbale de constatare, consultatii si diverse alte acte.

Toate aceste atributii va sunt puse la dispozitie la acest birou executor judecatoresc Satu Mare.

Acceptul sau refuzul misiunii

 

Acceptul sau refuzul de a ne ocupa de un anumit caz este motivata intr-un termen de 5 zile de la atribuirea de catre instanta de judecata a cazului. Daca in schimb este vorba despre refuzul de a colabora cu un anumit executor judecatoresc Satu Mare atunci, din punct de vedere al legislatiei motivatia trebuie expusa in termen de 5 zile.

Astfel, un executor judecatoresc Satu Mare dupa acceptarea misiunii va porni procedurile de recuperare a prejudiciilor si va oferi solutii pentru ambele parti, atat cea vatamata cat si prejudiciatorului astfel incat acesta din urma sa fie dispus sa coopereze.

Aceasta este o atitudine mai mult decat profesionista intrucat prin intermediul oferirii unei solutii corecte pentru ambele parti atunci si prejudiciatorul va coopera mai bine. Sunt cazuri in care o astfel de procedura esueaza si atunci intreaga misiune a acestui executor judecatoresc Satu Mare devine mai complicata.

Pentru a beneficia de serviciile noastre nu trebuie decat sa ne contactati

Dar, apeland la biroul nostru de executor judecatoresc Satu Mare aveti garantia ca intreaga misiune va fi indeplinita cat se poate de bine in concordanta cu dispozitiile legale astfel incat prejudiciul sa poata fi recuperat.

Pentru a afla mai multe informatii despre serviciile pe care vi le punem la dispozitie dar si pentru a beneficia de consultanta in anumite situatii cu care va confruntati, nu trebuie decat sa accesati site-ul nostru www.executorsatumare.ro iar solutiile vi se vor oferi in cel mai scurt timp posibil.

Leave a Reply