Aquashield ofera clientilor interesati, tratament impotriva zgarieturilor pentru plastic sau sticla!

 

Cauti un tratament impotriva zgarieturilor pentru plastic ori sticla si nu stii la cine sa apelezi? Aquashield este alegerea perfecta! Societatea isi intampina clientii cu o gama variata, diversificata si numeroasa de solutii eficiente in ceea ce priveste acoperirea hidrofoba ce are aplicatii in diverse domenii de tratament impotriva zgarieturiloractivitate.

Produsele comercializate de acesta societate se pot utiliza in industria textila si pielarie, in tratarea lemnului, in cosmetica auto, pentru panourile fotovolatice, pe suprafetele de sticla si lista poate continua.

Datorita experientei indelungate pe care o detine pe piata de profil, Aquashield colaboreaza cu cei mai renumiti si importanti producatori si distribuitori din intreaba lume, in ceea ce priveste dezvoltarea solutiilor corespunzatoare, centrate pe o piata unica.

Produsele se fac remarcate datorita tehnologiei hidrofuge ( TDH), acestea neavand in compozitie agenti PFOA ori PFOS. Totodata, produsele comercializate se bazeaza pe agenti pe baza de apa, agenti  si polimeri la scara nenotehnologica.

Tratament impotriva zgarieturilor oferit de catre Aquashield are un pret avantajos si este special realizat  si testat pentru obiectele din plastic sau sticla. Solutia aplicata pe sticla sau plastic, ofera un efect de durata, hidrofug, indepartand in cel mai scurt timp posibil murdaria de pe sticla.Solutiile impotriva zgarieturilor le poti achizitiona la cele mai atractive preturi de pe piata, chiar de la expertii Aquashield.

Tratament impotriva zgarieturilor la cel mai avantajos pret, iti este oferit de catre Aquashield!

Daca pana in momentul de fata nu ai dat prea mult importanta curatarii sticlei sau intretinerii acesteia, acum este cazul sa o faci. Gama de tratamente impotriva zgarieturilor si a murdariei, vor proteja  sticla pentru o perioada mai indelungata de timp.

Societatea Aquashield a adus pe piata din Romania tratemente de ultima generatie, super nano-hidrofobe, ce sunt puse in aplicare cu ajutorul unor produse de cea mai buna calitate. Acestea pot reprezenta solutii optime si eficiente de impermeabilizare a mai multor tipuri de suprafete, inclusiv suprafetele auto. Totodata, tratamentele  si solutiile au ca scop final, protectia impotriva actiunii daunatoare a apei si prelungirea duratei de viata.

La baza acestui tratament impotriva zgarieturilor, stau produse care nu decoloreaza si nu modifica in nici un fel suprafata vizata, acestea aplicandu-se cu usurinta, intr-un strat subtire ce are de impermeabilizate pentru o perioada indelungata de timp.

Datorita produselor de inalta calitate, promptitudinii, seriozitatii si a preturilor avantajoase, Aquashield a devenit intr-un timp foarte scurt,  partenerul de incredere al persoanelor care au nevoie de tratament impotriva zgarieturilor pentru anumite suprafete.

Ai nevoie de tratament impotriva zgarieturilor? Apeleaza cu incredere la Aquashield!

Pe langa tratament impotriva zgarieturilor, Aquashield mai ofera clientilor si tratamente suprafete respingere apa, AquaShield Textile ( este un tratament auto – hidrofob realizat pe baza de apa. Acesta este recomandat pentru materialele textile), AquaShield Textile ( este un tratament super-auto- hidrofob pe baza de apa, de lunga durata), AquaShield Beton ( este o solutie super-hidrofoba special conceputa pentru protectia suprafetelor din beton), AquaShield Piatra si Gresie ( este un tratament recomandat pentru utilizarea celor doua tipuri de suprafete), AquaShield Lemn ( este un tratament ce are la baza o solutie de impregnare bazata pe apa si nanotehnologie. Acoperirea suprafetei lemnului se realizeaza cu ajutorul unui pulverizator), etc.

Pentru mai multe informatii suplimentare si detalii cu legatura la tratament impotriva zgarieturilor, acceseaza pagina web www.aquashield.ro sau contacteaza reprezentantii – 0729 278 276. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil oricarei solicitari venite din partea oricarui client.

Leave a Reply