Apartamente in regim hotelier de la Cazarepelitoral.ro!

300dde587ec1b8c1684c907bc05c2940Daca vrei sa iti rezervi vacanta pentru vara 2014 si cauti apartamente in regim hotelier la preturi avantajoase, Arcadia Events iti ofera tot ce este mai bun in domeniu. Compania Arcadia Events, prin intermediul portalului cazarepelitoral.ro, pune la dispozitia clientilor cele mai bune oferte de cazare de pe litoralul romanesc. Unele persoane aleg apartamente regim hotelier pentru a avea un loc doar al lor pe durata vacantei, iar altele pentru a putea sta alaturi de cei dragi in acelasi spatiu, fara a fi conditionate de disponibilitatea camerelor de la hotel sau alte aspecte.

Oferta este foarte variata, astfel ca ai sanse mari sa gasesti decorul, dotarile si facilitatile pe care ti le doresti pentru o vacanta minunata pe litoralul romanesc. Rezervarile se pot face oricand si toate apartamentele sunt rezervate in regim hotelier, la preturi diferite in functie de datele alese. Un apartament in regim hotelier iti ofera siguranta, confort, un plus de intimitate si asigurarea ca vei avea spatiu suficient pentru mai multe persoane. In plus, poti avea bucatarie proprie, in care poti gati ce vrei, si ai toate utilitatile obisnuite pentru un apartament.

Avantajele unor apartamente in regim hotelier

De ce sa stai la hotel, cand poti sa te bucuri de apartamente la cheie in Mamaia pe toata durata vacantei? Unitatile de cazare prezentate sunt verificate de companie, consultantii pastrand legatura cu acestea pentru a actualiza constant ofertele de cazare in apartamente din Mamaia, si a asigura corectitudinea informatiilor promovate. Indiferent de motivul pentru care doresti sa alegi un apartament in regim hotelier complet utilat, aproape de mare in Mamaia, il poti rezerva apeland la cazarepelitoral.ro. Complexul de apartamente Regent Holiday ofera spatii de cazare cu 2 sau 3 camere si un confort deosebit, cu dotarile complete pentru confortul tau.

Din oferta poti alege un apartament Executive sau Family cu 3 camere, sau un apartament Top Regent/Economy Regent, cu 2 camere. Acestea sunt plasate pe partea cu lacul in statiunea Mamaia, la doar 100 metri distanta de plaja. Prin intermediul cazarepelitoral.ro, gasesti in complexul de apartamente Tudor’s Residence, care iti ofera cazare in apartamente de lux, apartamente mari Executive si mici Economy pentru fiecare. Toate dotarile din incaperi sunt noi, de calitate superioara, apartamentele fiind finalizate in anul 2012. Acestea sunt oferite in regim hotelier tuturor turistilor care isi doresc o vacanta de neuitat in Mamaia. Oferta agentiei cuprinde apartamente integrate in vile sau hoteluri din statiuniile Eforie Nord si Neptun, sau care sunt parte din complexuri de apartamente. Majoritatea sunt destul de aproape de plaja si au 2 sau 3 camere.

Cine ofera apartamente in regim hotelier

Arcadia Events, agentie din Constanta, ofera prin intermediul portalului online cazarepelitoral.ro cele mai bune oferte de cazare si pachete speciale pentru litoralul romanesc. Indiferent ce statiune de pe litoralul romanesc vei alege, echipa iti ofera cea mai buna cazare pentru tine. Ofertele de cazare pe care le vei regasi in cadrul portalului cazarepelitoral.ro sunt unice, avand cele mai bune preturi de pe piata.

 

Datele de contact ale portalului cazarepelitoral.ro

Adresa firmei: Bvd 1 Mai, Nr. 1, Bl. H9, Sc. A, Et. 6, Ap.22, Constanta

Telefon: 0723 292 038

Leave a Reply