Apartamente noi Iasi – Young Residence

apartamente noi iasi

Se stie foarte bine ca pe marginea subiectelor care au legatuta cu criza financiara, sunt  numeroase discutii si in acelasi timp vor mai fi si in anii viitori. Din acest motiv, atat cei care sunt specialisti cat si cei care sunt clienti si isi desfasoara activitatea ca si  agenti imobiliari in zona Moldovei saucumpara de la aceste magazine, privesc in  viitor si se gandesc la ele cu mult optimism, respectiv la tot ce o sa urmeze in acest domeniu si la ce presupune vanzarea cat si cumpararea  terenurilor, si apartamentelor noi in Iasi.

Sunt pe piata si companii internationale ce pot si chiar ofera consultanta, iar in  anii care vor veni  se inregistreaza cresterii  pietei imobiliare. Astfel de cresteri  se pot traduce in mod  concret si  in cresterea consumului, insa si a preturilor la  toate segmentele specifice pietei imobiliare. Se pot face  si speculatii in ceea ce privesc viiitoarele perioade cand previziunea este ca vom avea o noua criza economica. Conform celor care sunt specialisti in imobiliare, e posibil ca din  2021 sa asistam incluisv la perioade in care economia o sa creasca treptat si in mod implicit acelasi lucru o sa se intample si in industria specifica  vanzarilor si in cea a cumpararilor de case cat si a apartamentelor noi in Iasi sau  pe piata achizitiilor si pe cea a vanzarilor de terenuri si dupa asta va urma o noua perioada in care o sa asistam la un declin.

 

Perioada crizei financiare din anii 2014-2015

 

Apusul acestei crize financiare o sa duca la tendinte noi si deasemeni  benefice  inclusiv pe piata de imobiliare. Toata Europa isi revine in aceasta perioada upa criza economica ce  atrecut si in acest sens  studiile  pot  sa anticipeze si faptul ca  cei care sunt principali indicatori de tip economic asa cum ar fi de exemplu PIB-ul, cat si vanzarile si consumul urmeaza sa intre pe trend in crestere in anii urmatori crizei. Viteza ca si amploarea  prin care se  desfasoara un astfel de proces, o sa fie insa diferite de la tara la alta, si  Romania va fi printre cele care sunt pozitionate bine in acest sens.

Previziunile ce privesc cresterile din  domeniul acesta al imobiliarelo estimeaza ca  in sudul  Europei  o sa fie  cresteri dar nici celelalte tari nu o sa ramana deloc in urma.

Vanzarile de retail o sa-si schimbe trendul negativ al ultimilor ani, chiar si pe  cel care a  fost inregistrat in privinta vanzarilor de caselor si de apartamente noi in Iasi si in toata zona Moldovei unde vor ajunge la niste cresteri care o sa fi in medie de  1,3% numai intr-un singur an, pornind  din 2014 si ajungand pana in 2018.

 

Studiile ce privesc cresterile inregistrate in pieta imobiliara

 

In afara de Europa Centrala si de cea de Est, incluisv  si tari ca Marea Britanie ca si in tarile nordice se va ajunga la   revenirea economica, desi este destul de  posibil in conformitate cu  estimarile facuta ca Franta cat si Germania sa aiba  evolutia undeva sub media europeana, asa cum se precizeaza in cadrul studiilor companiilor de consultanta.

Potrivit acestor studii in anii urmatori este posibil sa existe si perioade ce vor avea o crestere sustinuta, si deasemeni volumul investitiilor este foarte  posibil sa ajunga  pana la 150 miliarde euro ,  chiar 160 miliarde de euro, in anul 2015.

Leave a Reply