Apartamente Herastrau – un vis devenit realitate

apartamente herastrau

Ce mama nu si-ar dori sa stea chiar langa un parc, unde sa petreaca mai mult timp cu copilul, fara sa piarda timpul de joaca pe drum? Ce persoana activa nu si-ar dori sa locuiasca in apropierea unui parc, pentru a alerga zilnic, inainte de a pleca la munca? Carui tanar nu i-ar placea sa aiba un parc in apropierea casei pentru a se opri la povesti cu prietenii pe o banca sau la o terasa? Pentru toate acestea, exista apartamente Herastrau, situate chiar in apropierea celui mai mare si mai frumos parc din Bucuresti. Cu toate ca preturile nu sunt cele mai accesibile, este o investitie avantajoasa pe termen lung, ba chiar nu exageram daca spunem ca ar fi un vis devenit realitate.

 Avantajele apartamentelor situate langa Parcul Herastrau

Doar cine sta in apartamente Herastrau poate confirma nenumaratele avantaje pe care le ai daca locuiesti aici. In primul rand, vorbim despre apropierea parcului Herastrau, cel mai mare si mai spectaculos din Capitala. Intins pe o suprafata de peste 100 de hectare, in nordul Bucurestiului, aleile Parcului inconjoara Lacul Herastrau, care, in sezonul cald, este atractia principala pentru copii.

Aici se organizeaza plimbari cu vaporasul, iar, de ziua Marinei, cei mici pot asista chiar la demonstratii spectaculoase. In plus, in interiorul parcului sunt foarte multe locuri de joaca, astfel ca apartamente Herastrau sunt ideale pentru familiile cu copii. Si amatorii de sporturi nautice sau de pescuit sportiv care sunt in cautarea unei locuinte ar putea alege apartamentele de langa Herastrau.

Motivul este evident – in parc exista posibilitatea practicarii de wind surfing, stand-up paddle si alte sporturi nautice si exista locuri special amenajate pentru cei care vor sa se relaxeze pescuind. In plus, cei care aleg apartamente Herastrau nu vor mai fi nevoiti sa paraseasca cartierul pentru a iesi la un restaurant sau la o cafenea. In parc exista astfel de localuri, cu diverse specificuri, atat pentru tineri, cat si pentru cei mai in varsta.

 Alege apartamentele de langa Herastrau si fii in centrul distractiei

Daca alegi sa locuiesti in apartamente Herastrau, ai practic distractia la tine acasa. Si asta pentru ca parcul de distractii Miramagica este foarte aproape. Situat in mijlocul Parcului Herastrau, este un loc de joaca la dimensiuni uriase, destinat atat copiilor, cat si adultilor. Pentru cei mici exista diverse trenulete, caruseluri, masinute si trambuline, unde se pot distra toata ziua. La final, intreaga familie poate admira apusul de la 25 de metri inaltime, pana unde urca roata Miramagica.

 Apartamente noi, chiar langa Parcul Herastrau

In plus, cand vorbim despre apartamente Herastrau, trebuie mentionat faptul ca majoritatea se gasesc in complexuri rezidentiale noi, construite in ultimii ani, la standarde ireprosabile de calitate. Acestea, beneficiaza de suprafete largi fiind atent compartimentate din punct de vedere functional. O alta trasatura caracteristica acestora, este folosirea finisajelor de cea mai buna calitate si implementarea dotarilor de ultima generatie, ceea ce confera un nivel ridicat de a locui. Prezenta pazei permanente si a monitorizarii video, iti ofera siguranta de care ai nevoie. Cartierul este, de altfel, cunoscut ca fiind intim si linistit. In plus, accesul la cea mai populara zona comerciala din nordul Capitalei se face rapid. Asadar, alegeti un apartament in zona Herastrau si nu veti regreta!

Leave a Reply