Anvelope agricole – Pneufan.ro

anvelope agricole

Firmele care isi desfasoara activittaea in domeniul anvelopelor, pun la dispozitie clientilor o gama completa si vasta de anvelope agricole, ce sunt fabricate de marci renumite, dar si marci ce sunt mai putin cunoscute, insa care si-au dovedit deja performante si sunt atractive , acest luctu datorandu-se unui raport calitate-pret foarte bun.

Anvelopele tractoarelor

Astfel de anvelope fac parte din categoria de anvelope agricole , cum sunt si cauciucurile de tractor , atat cele utilizate in constructiile diagonale cat si cele care sunt radiale, pornind de la tractoare care au puterea scazuta si ajungand la tractoare cu o putere mare.

Cauciucurile tractor sunt utile pentru aplicatii agricole dar sunt bune si ca utilizare ocazionala si deasemeni deplasarea ce se face pe carosabil.

Anvelopele combinelor

Firmele care comercializeaza acest tip de anvelope, ofera clientilor game completa de anvelope speciale care sunt necesare in primul rand combinelor agricole, al celor care treiera carora anvelorpele de acest tip le dau o mobilitate buna si deasemeni o presiune scazuta.

Cauciucurile fabricate special pentru combine pot sa ofere acestora capacitate sporita de incarcare.

Anvelopele necesare culturilor pe randuri

Tipul acesta de anvelopele agricole ce sunt utilizate la culturile care cresc pe randuri, si care se numesc si “anvelope Row crop” reprezinta o linie de anvelope speciale , acestea avand atat latimea ingusta pe sectiune dar si raport nominal inalt.

Anvelopele de tipul acesta sunt foarte bune in cazul operatiilor ce sunt efectuate intre randurile culturilor – adica pentru a cultiva, pentru recoltarea si in acelasi timp pentru arat si ierbicidat.

Anvelopele utilizate printre culturile care cresc pe randuri si ce au latimea ingusta a sectiunii, pot sa furnizeze fermierului avantajul randamentului mare, asta deoarece trec printre randurile cu plante si avand culturile valoroase insa fara sa deterioareze radacinile ori plantele.

Anvelopele utilizate pentru a executa culturile pe randuri vor reduce deteriorarea care este facuta de radacini si cauzata de compactarea facuta solului asta datorata latimii pe care o aveau sectiunile inguste.

Anvelopele de flotatie

Dintre aceste tipuri de anvelope agricole sunt incluse anvelopele flotation dar si cauciucurile folosite pentru flotatie.

Anvelopele flotation sunt agreate pentru a ne asigura ca au niste proprietati exceptionale ale flotatiei, indiferent de tipul pe care il are solul.

Acestea sunt bune pentru multe game de utilaje ce necesita capacitatea ridicata de incarcare, ele putand proteja atat solul cat si culturile.

Anvelopele remorcilor agricole

Remorcile agricole, deoarece sunt considerate niste accesorii importante de oricare fermier, conform experientei specialistilor, acestea oferind clientilor anvelopa potrivita oricarui fel de remorca .

Anvelopele pentru gradinarit

Dintre aceste tipuri de anvelope fac parte anvelopele motocositoare, insa si cele folosite pentru motocultoare si anvelopele care se folosesc in gradinarit.

Firmele specializate in comercializarea anvelopelor agricole pot oferii clientilor, direct din stoc, o gama larga de anvelope ce sunt utilizate in cazul utilajelor de gradina, adica pentru motocositoare dar si pentru motocultoare si masini de tuns iarba.

Anvelopele forestiere utilizate in silvicultura

Dintre aceste tipuri ale anvelopelor, cele mai utilizate se pare ca sunt anvelopele forestiere.

Acestea sunt anvelope utilizate la utilajele forestiere de tipul troliurilor, pentru utilajele ce sunt specifice transportului si pentru cele de colectari forestiere insa si in cazul tractoarelor forestiere care sunt de mare putere.

Leave a Reply