Antares Consult-Sprijinul tau in relatii internationale

Traduceri-juridice-5RQreComunicarea este un element fundamental al existentei umane. Cu toate acestea,  comunicarea eficienta este conditionata de intelegerea comuna a mesajului, lucru valabil in orice situatie. In plus, indiferent de activitate, comunicarea are un rol central, cu atat mai mult intr-o activitate ce presupune relationarea directa cu oamenii. Dar ce se intampla in cazul comunicarii intre doua persoane de nationalitati diferite? Ei bine, aceasta nu trebuie sa cunoasca limite si nici frontiere, motiv pentru care este necesar ajutorul unor interpreti, care sa cunoasca foarte bine limbile solicitate, pentru a realiza cu succes traducerile. Cu alte cuvinte, serviciul de interpretariat este solutia perfecta pentru cei care doresc sa mentia relatii de afaceri cu parteneri straini. Daca esti in cautarea unui personal calificat in servicii de interpretariat pentru inalnirile de afaceri, conferinte si nu numai, apeleaza la Antares Consult, firma de traduceri al carei scop principal este sprijinirea companiilor in expansiunea lor internationala.

Antares Consult-Comunicare fara frontiere

Obtinerea si transmiterea de informatii, elaborarea unor propuneri, exprimarea unor opinii, toate, se realizeaza cu ajutorul comunicarii. Antares Consult vine in sprijinul tau pentru a facilita comunicarea cu partenerii tai straini, oferindu-ti servicii de interpretariat pentru intalniri de afaceri, conferinte, seminarii, negocieri, licitatii sau pentru diverse evenimente sociale.

Interpretarea, ca activitate de redare orala dintr-o limba sursa intr-o limba tinta presupune spontaneitate, o cunoastere la nivel avansat a limbilor de lucru, vaste cunostinte lingvistice si de cultura generala. Echipa Antares Consult este formata exclusiv din specialisti cu o bogata experienta in domeniu, cu aptitudine de ascultare si redare, capacitate analitica si sintetica, cursivitate a limbajului, care dincolo de toate acestea indeplinesc cu succes orice solicitare venita din partea clientilor, indiferent de complexitate si nivel de dificultate. Mai mult decat atat, echipa noastra de interpreti poseda un vocabular vast, de la limbajul de specialitate pana la limbajul familiar sau argotic.

Rolul interpretilor este acela de a facilita comunicarea intre persoane din diferite tari, ajutandu-le astfel sa se inteleaga si sa ajunga la acorduri reciproc avantajoase. Exista doua tipuri principale de interpretariat, si anume: interpretariat consecutiv si interpretariat simultat.

Interpretariatul consecutiv presupune ca vorbitorul sa se opreasca dupa cateva fraze, premitand interpretului sa traduca cele spuse de el. Pauza poate dura de la cateva secunde pana la cateva minute, pentru ca mai apoi sa se realizeze interpretarea in limba tinta. Acest tip de interpretariat este folosit in cadrul intalnirilor de afaceri, conferinte de presa, sesiuni de training, etc.

Interpretariatul simultan, cunoscut si sub denumirea de interpretariat la casca, ajuta vorbitorii de limbi diferite sa se inteleaga rapid. Este o metoda dificila si solicitanta pentru un interpret, deoarece discursul nu este intrerupt, acesta neavand timp sa regandeasca cuvintele. Metoda este folosita in decursul reuniunilor la nivel international, unde fiecare participant beneficiaza de casti speciale cu scopul de a auzi informatia transmisa si tradusa.

Antares Consult iti pune la dispozitie interpreti experimentati pentru ambele forme. Mai mult decat atat, iti oferim servicii de interpretariat cu traduceri din limbi internationale cunoscute precum spaniola, engleza, germana, italiana, franceza, dar si multe altele.

Serviciile oferite de Antares Consult, firma cu sediul in Bucuresti, sunt oferite in special in domeniul juridic, financiar si tehnic. Pe langa toate acestea, punem la dispozitia clientilor nostri si consultanta in afaceri, dar si servicii DTP (desktop publishing) in aceeasi forma cu originalul. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Leave a Reply