Antares Consult – interpretariat in orice limba doresti!

Un interpretariat de calitate poate fi secretul pentru dezvoltarea afacerii tale si obtinerea unor furnizori si colaboratori straini. Desi pana in prezent era dificila colaborarea la nivel international, acum este mai simplu multumita serviciilor profesioniste de interpretariat realizate de catre persoane experimentate. Printre aceste persoane experimentate se numara si echipa Antares Consult. Firma de interpretariat detine solutia potrivita pentru intalnirile de afaceri sau pentru diferite conferinte. Pregatiti in mai multe limbi internationale, interpretii te vor ajuta sa iti dezvolti relatiile la nivel international.

Serviciile oferite sunt rapide si de calitate, iar interpretarile sunt prompte si corecte. Indiferent de forma de interpretariat, fie ca este vorba de cel simultan sau de cel consecutiv, interpretii Antares Consult fac fata cu brio oricarei solicitari, iar relatiile tale internationale vor fi mentinute in cele mai bune conditii. Gratie serviciilor de interpretariat esti cu un pas mai aproape de a obtine colaborarile si contractele pe care le doresti cu cei din strainatate. Din ce in ce mai solicitat, interpretariatul de calitate este pasul de care ai nevoie pentru ca firma ta sa prospere.

Interpretariatul – cu un pas mai aproape de succes!

Pentru ambele tipuri de interpretariat, traducerile oferite sunt de mare acuratete pentru ca fiecare participant sa inteleaga si sa fie inteles. Serviciile de interpretariat implica traduceri in limbi de circulatie internationala cum ar fi engleza, franceza, italiana, germana, spaniola, dar si altele mai putin utilizate. Societatea Antares Consult reuseste sa acopere diferite domenii de activitate, cum ar fi tehnic sau juridic, dar si alte domenii de specialitate. Poti fi sigur ca mesajele tale vor fi transmise corespunzator si cat mai exact atat referitor la cuvintele utilizate, cat si referitor la incarcatura lor emotionala si efectele pe care le produce. Pentru ca totul sa decurga in cel mai bun mod posibil, interpretul trebuie sa cunoasca foarte bine limbile solicitate.

Dintre cele  doua tipuri de interpretariat, cel simultan se utilizeaza in special in conferinte si intalniri de afaceri. Al doilea tip, cel consecutiv, se recomanda pentru semnarea documentelor sau in situatiile in care sunt mai multe persoane care se afla in cadrul unei conferinte care se desfasoara intr-o limba straina. Acest tip de interpretariat implica traducerea mesajelor cu o anumita pauza de vorbire. Propozitiile si ideile sunt transmise pe rand spre deosebire de interpretarea simultana unde traducerea discursurilor si mesajelor este verbala si concomitenta, fara pauze.

Antares Consult – profesionisti ai interpretariatului!

Compania Antares Consult are ca obiect de activitate realizarea de traduceri si interpretariat de calitate, venind atat in sprijinul persoanelor fizice, cat si al companiilor care doresc sa se extinda la nivel international. Oamenii cu o bogata experienta care fac parte din echipa firmei se pot adapta cerintelor fiecarui client, oferind traduceri in orice limba dorita, indiferent de domeniul de specialitate. Cu o vasta pregatire in acest domeniu, traducerile vor avea acelasi sens si unitate si in limba romana ca si in celelalte limbi. Atentia acordata fiecarui proiect de catre echipa firmei Antares Consult determina obtinerea unor proiecte si traduceri de calitate.

 

Datele de contact ale firmei Antares Consult

Adresa firmei: Calea Dorobanti, Nr. 49, sector 1, Bucuresti

Telefon: 0729 077 004

Email: georgiana.rotaru@antaresconsult.ro

Leave a Reply