Amt Servicii: Servicii de lichidator judiciar asigurate de domnul Florin Saftoiu

Gestionarea unei companii din punct de vedere economic presupune cunostinte avansate, dar si o experienta care sa garanteze decizii prompte si sigure. In caz contrar, se poate ajunge la situatii nefericite ce pot include intrarea in stare de insolventa sau chiar faliment. Pentru a evita aceste situatii, fiti siguri ca puteti apela la o companie judiciara de specialitate care sa va puna la dispozitie personal calificat care sa va consilieze in obtinerea succesului in afaceri.

O astfel de companie este si firma Amt Servicii care, prin intermediul domnului Florin Saftoiu, ofera o gama completa de servicii judiciare. Printre aceste servicii se numara si cele arondate lichidatorului judiciar. Un lichidator judiciar este o persoana fizica sau juridica, ce practica in domeniul insolventei si care este desemnat sa conduca activitatea debitorului pentru a exercita atributile stabilite de lege in sarcina sa atat in procedura generala, cat si in procedura simplificata.

Domnul Florin Saftoiu poate fi lichidatorul judiciar de care aveti nevoie, acesta asigurand servicii de calitate la preturi avantajoase. In prezent, domnul Florin Saftoiu impreuna cu compania Amt Servicii, detine colaborari cu firme importante din Romania, satisfacand cu succes toate cererile si dosarele primite. Profesionalismul Amt Servicii recomanda serviciile judiciare ale companiei indiferent de situatia in care va aflati, domnul Florin Saftoia asigurand succesul in afaceri.

Dar care sunt atributiile unui lichidator judiciar? Pe scurt, acesta preia gestiunea de la debitor sau administrator, atributiile acestuia din urma incetand din momentul stabilirii de catre judecatorul-sindic a atributiilor lichidatorului. Apoi, atributiile lichidatorului judiciar se vor concentra in gestionarea situatiei cu obiectivitate si conform cu legislatia in vigoare. Astfel, se va trece la etapele prin care se platesc debitorii, se acopera cheltuielile, se rezolva actele frauduloase inregistrate de-a lungul timpului si asa mai departe.

Dupa cum puteti observa, toate aceste actiuni nu pot fi intreprinse decat de catre o persoana capabila si experimentata care sa stie cum sa gestioneze corect si prompt o situatie ce implica interventia unui lichidator judiciar. Avand in vedere aceste aspecte, interventia domnului Florin Saftoiu este mai multe decat indicata sau recomandata. In afara serviciilor de lichidator judiciar, Amt Servicii va sta la dispozitie si cu alte oferte printre care amintim: evaluare societati comerciale, expertiza contabila, servicii mediere, insolventa, audit financiar, evaluare proprietati comerciale, evaluare bunuri comune, consultanta financiara contabila, asistenta juridica, expertiza contabila si asa mai departe.

Asadar, daca am reusit sa va conving, nu mai stati pe ganduri si solicitati serviciile Amt Servicii de lichidator judiciar Florin Saftoiu prin utilizarea datelor de contact ce va sunt oferite la finalul acestui articol. Similar, pentru a contacta personalul companiei sau pentru a obtine si informatii suplimentare referitoare la activitatea depusa de domnul Florin Saftoiu, puteti accesa oricand platforma online a companiei Amt Servicii. Reprezentantii acestei firme va stau la dispozitie si cu asistenta de specialitate sau ajutor in alegerea serviciilor de care aveti nevoie pentru gestionarea profesionista a afacerii dumneavoastra sau pentru iesirea din impas.

Amt Servicii, date de contact

Craiova
Str. Unirii, Nr 30
Tel/fax: 0251/415.330
E-mail: office@amtservicii.ro

Leave a Reply