Amenajari interioare

casa-prahova-7Ajungem la un moment dat in viata când fiecare dintre noi dorim să facem o schimbare. Aceste schimbări pornesc de la ceva mic și pot ajunge chiar până la schimbarea locuinței, a orașului unde locuim etc. O importantă schimbare ce poate fi făcută este și reamenajarea locuinței. Aceasta este învechită? Doriți să realizati un mediu mai plăcut pentru copiii dumneavoastra? Doriți să fiți în ton cu moda? Sunteti proprietarul unui hotel sau a unui sediu de birouri și vreti să faceți niște schimbări, care sa aduca un plus de eleganta si de noutate? Atunci aveți nevoie de o firmă de amenajări interioare. Cea mai buna alegere este firma Fine Design Studio.

Care sunt tendintele anului 2015 in materie de amenajari interioare?

Înainte de a face o amenajare interioară este bine să ştiţi care sunt tentindeţele anului. Astfel, în anul 2015 se caută îmbinarea a două sau trei stiluri: lux, rustic şi retro de exemplu. Paleta de culori cuprinde o combinaţie de violet, albastru intens şi roz. Deoarece suntem într-o epocă în care se pune tot mai mult accentul pe reciclare şi în acest an se urmăreşte transformarea obiectelor vechi în obiecte utile caselor, folosirea mobilierului din răchită împletită şi din lemn, utilizarea pietrei naturale sau a decoraţiunilor metalice, împodobirea caselor cu ghivece cu flori, tablouri cu elemente florale.

De ce sa alegeti amenajari interioare de la firma Fine Design Studio?

Un motiv pentru care să alegeți compania Fine Design Studio pentru amenajări interioare este acela că are în componența sa o echipă tânără de designeri, creativi si talentati. Acestia îmbină cunoștințele dobândite din școală și din experiența personală și le aplică în funcție de  ce design  doriți dumneavoastră: modern, clasic, tradițional, copilăresc, etc. De asemenea, anhajatii acestei firme vor fi în legătură cu dumneavoastră și vă vor comunica ce idei au, ce materiale, ce culori, ce modificări trebuie făcute pentru ca rezultatul final să fie conform asteptarilor dumneavoastră. O amenajare a locuinţei nu necesită să dărâmaţi pereţii sau să fie făcute schimbări majore. Câteva idei cu imaginaţie şi bun gust şi amenajarea este gata.

Ce alte domenii de activitate mai detine aceasta firma, exceptand amenajari interioare?

În afara de amenajări interioare, aceasta firma executa fac logo-uri. Samarras, Le Grand Bellevue, Africa Green, Logixosf sunt doar cateva din firmele care s-au bucurat de serviciile acestei firme Diferite hoteluri au apelat la serviciile de amenajări interioare și au fost mulțumite de ceea ce au făcut designerii Fine Design Studio.

Cum puteti sa contactati firma Fine Desing Studio, pentru amenajari interioare asa cum visati ?

Daca va intereseaza sa obtineti mai multe informatii despre serviciile si activitatile regasite in portofoliul firmei Fine Design Studio, puteti accesa site-ul logodesigninterior.ro. De asemenea, daca doriti sa luati legatura cu un angajat al acestei firme, aveti la dispozitie mai multe variante de contact: e-mail, telefon sau fax.  Cei care locuiesc in Bucuresti sau se afla in trecere, pot merge direct la sediu. Nnu ezitati sa apelati la aceasta firma pentru amenajari interioare de cea mai inalta calitate si cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Leave a Reply