Amenajari interioare pline de lumina

amenajari interioare

            Lumina joaca un rol esential in viata noastra, doar daca incercam sa mergem pe timp de noapte cu lumina stinsa, ne vom da seama mai exact de ce spunem asta. Asa cum este firesc, lumina este sursa de viata, vitalitate si mai ales, daca este folosita in mod intelept si o sursa de pace interioara, relaxare si revitalizare. Nu vorbim de tratamente cu lumina sau alte lucruri de acest gen, ci vorbim despre amenajari interioare care vin sa foloseasca lumina intr-un mod inteligent, elegant si mai ales relaxant. Suntem Fine Design Studio, iar scopul nostru este de a crea o adevarata opera de arta din apartamentul dumneavoastra, dar fara a lasa in urma segmentul practic al acestuia.

Lumina in ideea de amenajari interioare

Acest articol il dedicam idei de a folosi lumina in diferite tipuri de amenajari interioare, fie ca vorbim de camera principala, sau de biroul de lucru sau de dormitorul dumneavoastra sau al copiilor, lumina poate da un suflu aparte. Acest lucru, in mod evident, nu poate fi obtinut prin metodele clasice de iluminat, insa, prin combinarea solutiilor inteligente controlabile prin Bluetooth sau prin intermediul retelei de wireless prezente in casa. Vorbim deja de tehnologii ce sunt prezente in jurul nostru, insa care niciodata nu au fost folosite pentru a permite controlul asupra luminii… Sau, poate ca deja sunt folosite.

Folosirea tehnologiei similare cu PlayBulb care permite controlul asupra nuantei luminii de pe telefonul smart sau in functie de muzica ambientala in ideile de amenajari interioare moderne este urmatorul pas prin care reusim sa definitivam conceptul de casa inteligenta. Asadar, prin inglobarea solutiilor de iluminat PlayBulb sau a celor similare in elementele de design ale peretilor dar si a tavanului fals, poate fi doar un exemplu.

Inteleptii budhisti spuneau ca lumina poate influenta starea de spirit prin intermediul culorii sale. Acest lucru il consideram a fi foarte adevarat, tocmai din acest motiv folosim culori atent alese pentru a crea o atmosfera unica in fiecare camera. De ce nu am face la fel si cu lumina? Ei bine, acum ca exista o modalitate usoara si eleganta de a controla chiar si culoarea luminii dintr-o incapare, orice este posibil.

Amenajari interioare pline de culoare si lumina

Conceptul de amenajari interioare in care implicam si controlul asupra nuantei luminii poate fi foarte usor aplicat si pentru localuri sau chiar si sedii de firma. Astfel, veti reusi sa oferiti un aer cu totul aparte intregii incaperi, iar prin munca si conceptul transpus de catre echipa noastra de amenajari interioare, veti obtine un spatiu de vis.

Fine Design Studio vine sa va ofere cele mai interesante concepte de amenajari interioare in care vrem sa aducem ultimele inovatii si mai ales, pentru proiectele cu un design modern, suntem pregatiti sa includem si cele mai moderne tehnologii. Totul pentru ca dumneavoastra, clientii nostri, sa va puteti bucura de o noua dimensiune a spatiului in care locuiti sau munciti. Va asteptam pe siteul nostru, www.logodesigninterior.ro pentru a afla cum puteti adauga o noua dimensiune locului unde locuiti sau unde munciti. Va asteptam!

Leave a Reply