Ambaleaza-te cu Alemar Design!

ambalare in blisterSunteti un producator de diferite obiecte ce necesita ambalarea in blister? Alemar Design va ofera servicii de acest tip si alte cateva, la cele mai mici preturi.

Serviciile oferite de Alemar Design implica materiale originale din import ce se ridica la standardele de calitate si mediu ale CE.

Ambalarea in blister este un proces complex ce implica alte cateva etape cum ar fi: proiectare integrala, tiparire si tratare carton, receptie si sortare produse, termosudare, etichetare,  ambalare colectiva si expediere.

Este general valabil faptul ca, marfa care este ambalata inteligent ademeneste clientul si vinde produsul. Si din acest motiv compania este inca pe piata! Cumparatorul se va uita de doua ori inainte sa aleaga si va prefera produsul care are o forma de prezentare agreabila si care a fost pastrat in conditii bune. Tocmai de aceea ambalarea in blister este atat de importanta.

Poate desi, nu ati stiut ca se numeste asa: “ambalare in blister”, “ce-o fi ala blister?”, ei bine, sa stiti ca este atat de comun si il intalnim peste tot, la ambalarea multor produse: tacamuri, ruj de buze, articole de pescuit, etc. Daca nici acum nu va puteti da seama, ganditi-va cum sunt ambalate periutele de dinti. Acum stiti? Hmmm, nici acum? Atunci conform definitiei din dex “blisterul este o carcasa de plastic transparent, lipita de carton, in care se ambalează unele marfuri”. Asta era! Acest proces de ambalare este unul delicat ce necesita precizie si exactitate, insa pentru Alemar Design este floare la ureche!

Calitatile produsului final sunt dobandite in urma acestui proces de ambalare: obiectul se poate vedea foarte usor fara ca persoana care cumpara sa se chinuie sa-si dea seama cum arata obiectul respectiv, in ce conditii se afla si asa mai departe. De asemenea, un produs ambalat in blister ofera o imagine profesionala si o flexibilitate in expunere.

Daca doriti ca produsul sa aiba o mai mare siguranta si o mai buna protectie, atunci puteti sa alegeti intre termosudare pe carton si termosudare plastica (acest lucru depinde de dumneavoastra si de fragilitatea obiectului ambalat).

Materialele pe care le foloseste Alemar Design sunt de o calitate extraordinara si sunt importate din Italia. Alveola in care se pastreaza produsul propriu-zis poate fi realizata din doua materiale, la alegerea dumneavoastra: PVC sau PET.

Alemar Design apreciaza lucrurile bine facute si protejeaza mediul inconjurator astfel incat, cartonul care se utilizeaza in cazul blisterului termosudat, este tratat special cu lac ecologic pe baza de apa.

Serviciile asigurate de companie sunt complete pentru ca nu este deloc placut sa primesti un lucru facut pe jumatate si Alemar Design stie acest lucru!

In primul rand, pentru ca obiectele sa fie ambalate corespunzator trebuie sa aiba loc o proiectare integrala. Mai apoi, se pregatesc materialele: se tipareste si se trateaza cartonul si se sorteaza produsele ce urmeaza sa treaca prin acest proces. Apoi are loc termosudarea, etichetarea si ambalarea colectiva. Si in final ca aceste produse sa ajunga la destinatie, se expediaza atat in tara, cat si in strainatate.

Dupa cum vedeti, Alemar Design este o companie care se respecta si care face tot posibilul pentru ca beneficiarul serviciilor si produselor sale sa fie multumit!

Pentru ca echipei ii place ceea ce face si o face din pasiune simtindu-se utila, in cei 7 ani de experienta, compania a reusit sa se strecoare si pe piata vest europeana, lucru ce nu este deloc de trecut cu vederea. Ofera servicii de calitate inalta, de la A la Z, iar pe piata ambalajelor are o importanta de care clienti precum L’oreal, Shell SA, Winmarkt SA si multi altii, nu se pot lipsi.

Convinge-ti-va singuri!

Leave a Reply