Alegeti mobila horeca special conceputa pentru acest domeniu

mobila horeca

Suntem in plin sezon hotelier, iar daca vara, litoralul este plin de turisti, toata atentia acestora se indreapta pe timpul iernii asupra statiunilor de la munte. Calitatea serviciilor hoteliere si nu numai depinde de foarte multi factori printre care si personalul, dotarile si mai ales, calitatea servirii. Evo Horeca vine in ajutorul tuturor agentilor din domeniul turismului cu oferta sa de mobila horeca de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi.

Mobilierul specific domeniului horeca este unul diferit, fiind caracterizat in primul rand pe functionalitate, durabilitate si mai ales, pe aspect. Poate cel mai bun exemplu de mobila horeca este cea aflata in receptie. Incepand cu biroul de receptie, pana la masutele de cafea si fotoliile comfortabile in care clientii se pot relaxa. In cadrul acestui articol vom vedea cum un mobilier elegant, modern si placut poate aduce un plus de valoare unei pensiuni.

Oferim mobila horeca pentru pensiuni si nu numai

Am ales sa discutam la nivel de pensiuni deoarece acestea sunt la aceasta ora cele mai cautate, ele fiind de cele mai multe ori rezervate complet cu luni inainte de venirea Sarbatorilor de Iarna. Diferenta dintre o receptie primitoare si una care poate fi definita chiar si ostila se reduce la cateva elemente (destul de surprinzator). In primul rand, curatenia este cea mai importanta in orice pensiune, motel, hotel, restaurant, etc. Este clar ca nici un turist nu isi doreste sa vada asa ceva in locul unde se cazeaza alaturi de familia sa sau de cei dragi. De asemenea, aspectul este esential, mobila horeca pe care noi o producem este realizata la comanda, respectand toate cerintele si rigorile, chiar si pe cele de 5stele.

O mobila horeca care poate face fata unui numar mare de provocari

O mobila horeca terbuie, asa cum spuneam si mai devreme sa ofere o utilitate excelenta. Intr-o receptie intalnim un flux mare de oameni, iar mobila trebuie sa reziste in timp si sa isi pastreze aspectul cat mai bine. De asemenea, cum in orce unitate de cazare trebuie sa existe o receptie, mobilierul trebuie sa permita instalarea unui computer alaturi de cabluri si alte accesorii, fara ca acestea sa fie vizibile. Din acest motiv mobila horeca este prevazuta cu suficiente spatii de depozitare, si lucru pentru ca operatorii sa isi poata desfasura activitatea cat mai bine.

Pe langa biroul de la receptie, turistii au nevoie de un spatiu placut de asteptare sau de relaxare. Astfel, fotoliile sunt mai mult decat necesare. Daca un fotoliu normal trebuie sa reziste in conditii normale de utilizare, ei bine, intr-un hotel, mobila horeca trebuie sa faca fata unor adevarate provocari. Familiile cu copii sunt cele care aduc cel mai inalt nivel de emotii, stim bine cu totii, ca cei mici sunt uneori foarte nazdravani, iar daca ati vazut vreodata un copil care sa stea cuminte, puteti spune ca ati vazut o exceptie de relgula. Asadar, mobila horeca trebuie sa faca fata multor turisti si sa ofere de fiecare data comfortul si utilitatea la un nivel peste asteptari.

Noi va asteptam pe siteul nostru cu o colectie impresionanta de mobila horeca, baruri, birouri de receptie dar si mobilier complet pentru restaurante si nu numai.

Leave a Reply