Alege statii filtrare aer de la Asimo Trading Prod, solutii eficiente de ventilatie industriala!

Calitatea aerului este esentiala pentru buna desfasurare a activitatilor in cadrul oricarei companii, indiferent de domeniul in care activeaza. Societatea Asimo Trading Prod, din judetul Arges, ofera solutii pentru problemele de ventilatie industriala si filtrarea aerului, adresandu-se clientilor, existenti si potentiali, din industria lemnului, metalurgie, prelucrari mecanice- sudura, industria automotive, industria cimentului, industria chimica si alimentara, vopsitorii. Asimo Trading Prod comercializeaza mai multe variante de statii filtrare aer, echipamente fiabile, eficiente, cu o durata indelungata de viata, usor de montat si usor de utilizat, cu o constructie robusta si compacta.

          Tipuri statii filtrare aer comercializate de Asimo Trading Prod

Pentru industria lemnului, sunt recomandate statii filtrare aer cu extractie automata, prevazute cu doua modalitati de functionare, respectiv “in presiune” (ventilatorul introduce aerul poluat in statia de filtrare – aerul traverseaza sacii filtranti de la interior catre exterior) si “in depresiune “ (ventilatorul aspira aerul poluat prin statia de filtrare – aerul poluat traverseaza sacii filtranti din exterior catre interior, aceasta fiind cea mai eficienta metoda de scuturare, cu aer comprimat). In functie de model, statiile au un numar variabil de saci filtranti, o anumita suprafata filtranta  si un debit preluat diferentiat.

Pentru industria cimentului, industria metalurgica, industria chimica, industria ceramica, industria miniera si industria alimentara, pe langa statii filtrare aer cu extractie automata mai sunt oferite:

  • Unitatea filtranta “ICEF”– aerul poluat este supus tratamentului de hidrocentrifugare, datorita presiunii generate de ventilatorul amplasat deasupra unitatii de filtrare, protejat de particule sau gaze corozive ori explozive. Principiul de functionare consta in patrunderea aerului prin unitatea de centrifugare, in timp ce un jet puternic de apa il curata de orice impuritati. Aerul astfel filtrat este trecut printr-o serie de sicane unde sunt depozitate reziduurile, dupa care este descarcat in atmosfera.
  • EuroFilter – separatoare de praf – filtre robuste, solide, cu o lunga durata de viata, proiectate pentru fiabilitate si usor de intretinut. Unitatea este conceputa pentru a lucra in depresiune, in scopul de a garanta un randament maxim de filtrare, precum si masuri de siguranta impotriva incendiului si exploziei.
  • Air Compact – filtru cu cartuse regenerate cu impulsuri de aer comprimat
  • Filtre modulare F-Air – filtre pentru praf ce se intretin singure, foarte eficiente, cu scuturare cu motovibrator sau cu jet de aer comprimat
  • AirAlt – avand la baza urmatorul principiu de functionare: aerul contaminat intra in gura de cuplare din partea inferioara a filtrului si datorita scaderii bruste a vitezei particulele se decanteaza si se incadreaza in bidonul de colectare a prafului. La intrarea in filtru are loc o separare initiala a particulelor, dupa care aerul contaminat traverseaza cartusele de la exterior spre interior. Acesta tehnica de filtrare a aerului, cunoscuta si sub numele “curatare unda de soc” ajuta procesul de regenerare fara a avea nevoie de orice alta operatiune.

In vopsitorii sunt adecvate ca si utilizare filtrele de aer cu carbon activ, destinate unei game vaste de clienti care utilizeaza vopseluri pe baza de solventi organici, precum si centralele tratament aer si presurizare destinate compensarii aerului aspirat.

          De ce sa alegi statii filtrare aer de la Asimo Trading Prod?

          Indiferent de domeniul de activitate, Asimo Trading Prod iti pune la dispozitie statii filtrare aer extrem de eficiente, multe dintre modele fiind realizate in parteneriat cu Coral s.p.a din Italia. Dotarea cu echipamente de utima generatie, utilizand masini performante cu Comanda Numerica, permite o productie optimizata, bazata pe respectarea standardelor interne de calitate.

Desi este o companie tanara, care activeaza pe piata de profil din anul 2013, Asimo Trading Prod promoveaza valori precum stabilitatea, integritatea, transparenta, abordarea consultativa si orientarea catre clienti, toate acestea reflectandu- se in fiecare serviciu si produs oferit.

Leave a Reply