Ajutorul tau in curatenie furnizat de Ksk Clean

Igienizarea si curatarea spatiilor industriale sau comerciale depaseste de regula atributiile personalului ce este angajat in cadrul companiei respective. In cele mai multe cazuri se apeleaza la serviciile unei firme de profil ce activeaza in domeniul curateniei pentru a beneficia de solutii de curatare profesionale ce se aplica cu ajutorul aparaturii dedicate acestui tip de activitate. Dar, trebuie sa stiti ca, puteti alege si instruirea propriilor angajati pentru efectuarea curateniei necesare sau puteti opta pentru ajutorul furnizat de compania Ksk Clean.

Ksk Clean ofera solutii corespunzatoare celor care activeaza in domeniul prestarii de servicii de curatenie. Aceste solutii sunt date de echipamentele de inalta calitate pe care firma le furnizeaza catre spalatoriile auto si catre diverse firme din zona industriala. Aceste echipamente includ echipamente de spalare cu jet de apa, echipamente de maturare, echipamente de aspirare profesionala, carucioare si mop-uri, echipamente automate pentru spalarea autoturismelor, instalatii de tratare a apelor reziduale provenite in urma spalarii autoturismelor, detergenti si consumabile.

Asadar, prin utilizarea acestor produse puteti renunta in a mai solicita ajutorul si asistenta unei firme specializate. Printre produsele comercializate de Ksk Clean se numara si maturatorile profesionale, echipamente ce nu trebuie sa lipseasca atunci cand doriti igienizarea spatiului comercial, industrial, alimentar si asa mai departe. De regula, maturatorile profesionale sunt utilizate pentru curatarea spatiilor exterioare si a celor interioare, aceste dispozitive functionand pe baza de benzina sau pe motor electric.

Fiecare maturatoare profesionala este prevazuta cu peri cilindrici fabricati din plastic dur, impreuna cu un aspirator ce asigura o curatenie impecabila, nepermitand prafului din gramezile adunate sa persiste in aer in cazul unei curatenii generale. Aceste masini sunt usor de utilizat si de manevrat datorita rotilor si ghidajelor prezente. Maturatorile profesionale pot asigura curatenia atat in spatii largi, cat si in spatii mai restranse precum colturi sau zone cu rafturi.

Tarifele de achizitie ale acestor echipamente de curatenie sunt avantajoase, preturile variind in functie de modelul ales. Ksk Clean ofera o gama diversificata de astfel de produse ceea ce inseamna ca puteti alege exact ceea ce va intereseaza (fiecare model vine cu un set de caracteristici tehnice, propriu). Produsele sunt disponibile prin intermediul site-ului oficial Ksk Clean, tarifele fiecarui dispozitiv fiind afisate pe aceeasi platforma online.

Daca doriti sa comandati o maturatoare profesionala Ksk Clean nu trebuie decat sa urmati pasii de mai sus: accesati magazinul online al companiei, vizualizati lista completa a produselor comercializate, alegeti produsul care se potriveste cel mai bine cu cerintele dumneavoastra si plasati comanda prin completarea formularului pus la dispozitie. In cazul in care nu reusiti sa gasiti ceea ce cautati, personalul Ksk Clean va poate sta la dispozitie cu ajutor sau asistenta tehnica de specialitate. Astfel, puteti beneficia de sfaturi utile in alegerea solutiilor de curatenie eficiente atat din punct de vedere al performantelor oferite, cat si din punctul de vedere al pretului de achizitie. Puteti contacta oricand specialistii firmei noastre prin utilizarea datelor de contact ce sunt mentionate in finalul acestui articol.

Ksk Clean, date de contact

Str. Trifesti
nr 9, parter,
sector 1, Bucuresti

tel: 021 232 32 87
0745 124 670
0744 268 696
0755 115 254 (service)
fax: 021 232 87 20

office@ipcleaning.ro
consultanta@ipcleaning.ro
www.ipcleaning.ro

Leave a Reply