Agro-mag distribuie erbicide de calitate!

3de936337faea39fae81d0b3714a1364Daca esti in cautarea unor erbicide care sa te ajute sa combati eficient ierburile daunatoare pentru a avea culturi productive, magazinul online Agro-mag iti ofera o gama variata de astfel de produse. Vei putea proteja eficient culturile si inlatura cu succes diferite buruieni cu erbicide omologate de la Agro-mag. Magazinul online iti pune la dispozitie produse autorizate de catre organele abilitate, in a caror compozitie intra substante ce inlatura buruienile monocotiledonate perene si anuale.

Toate produsele oferite sunt autorizate pentru utilizare, acestea reprezentand solutii eficiente pentru culturi fara probleme. Aceste erbicide sunt ideale atat pentru prevenirea aparitiei buruienilor, cat si pentru combaterea acestora, fiind oferite la un raport optim calitate-pret. Produsele comercializate de Agro-mag sunt adecvate pentru culturi bogate, lipsite de problemele clasice ale daunatorilor. Poti comanda simplu si rapid din cadrul magazinului online, cu ajutorul a catorva click-uri produsele disponibile care sunt omologate si furnizate de producatori cu renume in acest sector de activitate.

Efectul benefic al erbicidelor!

Produse omologate, erbicidele disponibile pot fi utilizate in tratamente postemergente, cat si preemergente deopotriva. Tratamentul preemergent se refera la faptul ca substantele in cauza sunt aplicate direct pe sol, intre semanat si rasarire, in timp ce tratamentul postemergent implica aplicarea erbicidelor dupa rasarirea culturilor, direct pe plante. Agro-mag ofera erbicide cu actiune sistemica: substantele se absorb prin radacini, de unde urmeaza sa fie transportate catre frunze si celelalte parti componente. Produsele oferite de Agro-mag se remarca prin puterea de absorbtie net superioara celorlalte erbicide si prin capacitatea de a valorifica intreaga substanta activa aflata in compozitie. La cateva zile de la aplicare, buruienile se opresc din procesul de crestere, capata o culoare rosiatica, dupa care incep sa se descompuna.

Aceste erbicide sunt recomandate pentru a inlatura aproape toate tipurile de ierburi daunatoare existente, fiind livrate pe intreg teritoriul tarii. Produsele sunt usor de aplicat si au o actiune rapida datorita substantelor active din compozitie. Vasta experienta acumulata in domeniu, precum si parteneriatele incheiate cu unii dintre cei mai importanti producatori de erbicide, recomanda magazinul online Agro-mag ca fiind cea mai inspirata alegere in materie de astfel de produse. In cadrul magazinului vei gasi erbicide pentru culturi agricole dintre cele mai diverse, cum ar fi: castraveti, ceapa, cartofi, mazare, tomate si alte legume, plantatii de mar si arbusti fructiferi, porumb, vita de vie, in, soia si multe altele.

Cine ofera erbicide de calitate?

Cu sediul in Craiova, societatea Vitaplant, prin intermediul magazinului online Agro-mag, comercializeaza o gama diversificata de produse specifice pentru tratamentul curativ si preventiv din agricultura. Aceste produse sunt utilizate pentru protectia legumelor si a plantelor impotriva insectelor, pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate, pentru echilibrarea raportului nutritional al plantelor, pentru obtinerea sporurilor de recolta, etc. Daca vrei ca anul acesta recolta ta sa fie una bogata si sa fie ferita de factorii amenintatori care le dau tarcoale, produsele oferite de catre companie reprezinta o solutie excelenta, acestea fiind fabricate in conformitate cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu. Pentru detalii suplimentare, dar si informatii legate de produsele disponibile nu ezita sa accesezi magazinul online Agro-mag!

 

Datele de contact ale firmei Agro-mag

Adresa firmei: Str. George Enescu, Nr. 50

Telefon: 0766 250 814

Leave a Reply