O agentie imobiliara Timisoara pentru cei mai pretentiosi clienti

agentie imobiliara Timisoara

In fiecare luna tot mai multe tinere familii isi gasesc o casa noua prin intermediul nostru, oferindu-le astfel posibilitatea de a-si incepe astfel un nou capitol din viata lor, insa, cum despre acest tip de subiect am mai vorbit in cadrul articolelor noastre, dorim ca in acesta sa ridicam un pic stacheta si nivelul discutiei vorbind despre proprietatile de lux si care sunt elementele ce le diferentiaza de restul. Suntem Cartier-RHM, o agentie imobiliara Timisoara ce vine sa ofere servicii complete pe ambele segmente ale pietei imobiliare, atat pentru cei care doresc sa achizitioneze imobile si spatii, precum si pentru cei ce vand sau inchiriaza astfel de proprietati.

Luxul si proprietatile de lux ce pot fi gasite intr-o agentie imobiliara Timisoara

Daca in general, cel mai dinamic segment al pietei imobiliare este reprezentat de catre apartamente si terenuri, proprietatile de lux sunt si ele un segment important, nu neaparat ca si numar de tranzactii, ci mai ales ca valoare a acestora. O agentie imobiliara Timisoara care se respecta trebuie sa ofere accesul atat la proprietati normale (apartamente, case, etc.) cat si locuinte de lux, situate in cele mai bune zone ale Timisoarei dar si dotate si mobilate cu cele mai noi si moderne tehnologii.
Definitia de proprietate de lux include in primul rand o conditie de diferentiere. Practic, trebuie sa existe cel putin un element care sa ofere un plus de comfort sau de unicitate proprietatii. Luxul este de cele mai multe ori regasit in lucruri simple, cum ar fi o pozitionare aparte ce ofera o priveliste unica, sau o viziune complet diferita a modului in care casa sau apartamentul este constuit, etc. Numai o agentie imobiliara Timisoara ca a noastra poate oferi posibilitatea de a gasi cele mai elegante si exclusiviste proprietati din oras.

Ce pot oferi proprietatile de lux

Pentru fiecare dintre noi, luxul este definit in mod diferit, insa de cele mai multe ori, cei care isi permit opteaza pentru proprietati situate intr-un decor natural, departe de agitatia din centrul orasului. Evident, cum de cele mai multe ori, luxul este atribuit puterii, toti cei care se adreseaza la o agentie imobiliara Timisoara ca a noastra, solicita de asemenea si penthouse-uri. Acestea sunt proprietati de tip apartament situate de cele mai multe ori la ultimele etaje (si nu numai). Acest gen de apartament este foarte mare, iar daca intr-unul obisnuit va bucurati de o priveliste ce include si geamurile vecinului, penthouse-urile fiind amplasate la inaltime ofera o priveliste perfecta cu intregul oras, iar daca mai tinem cont si de faptul ca Timisoara este un oras plasat in zona de campie, atunci va puteti imagina cat de superba poate fi privelistea cu intregul oras vazuta dintr-un penthouse.
Suntem singura agentie imobiliara Timisoara care ofera cele mai superbe proprietati de lux, care pot oferi de la privelisti uluitoare, pana la dotari moderne cum ar fi instalatiile electrice inteligente, electrocasnice de ultima generatie, dar si camere spatioase, luminoase si mobilate dupa conceptele celor mai renumiti designeri interiori din tara si nu numai. Pentru detalii dar si pentru a viziona cateva exemple de proprietati de lux va asteptam pe siteul www.cartier-rhm.ro

Leave a Reply