Accesorii tractor de la Gradinarul Gospodar cresc randamentul productiei la hectar

Daca vrei sa te lansezi intr-o afacere in agricultura si vrei sa ai un radament ridicat pentru fiecare hectar cultivat, opteaza pentru utilaje, echipamente si accesorii tractor de la Gradinarul Gospodar. Acestea sunt de calitate superioara, rezistente, robuste si te vor tine foarte multi ani!

Cumpararea de accesorii tractor sunt finatate de catre PNDR sau Programul National pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala

In 2013 agricultura a avut si ea o contributie importanta la cresterea economica din Romania ce a atins un procent de 3,5%. Pentru majoritatea culturilor suprafata cultivata a crescut in acest an si s-au obtinut productii mai mari, insa nu suficiente in comparatie cu cele ce au fost inregistrate in statele vestice. Datele furinzate de catre INS ne arata ca productia la hectar in tara noastra situeaza Romania pe ultimele locuri din Europa.

Cea mai mare crestere in 2013 a avut-o productia de porumb ce a ajuns la 11,37de milioane de tone, chiar daca suprafata cultivata a scazut. Cu toate acestea, in ceea ce priveste randamentul la porumb, acesta este cel mai mic daca ne comparam cu principalele state UE.

In functie de suprafata cultivata, cea de-a doua cereala a Romaniei a fost graul. Aceasta suprafata a crescut fata de alti ani si a ajuns la 2,135 milioane de hectare, iar productia a atins 7,428 milioane de tone. Randamentul a crescut astfel cu 31%. Insa, prin comparatie cu alte state din Europa, Romania a fost codasa la productia de grau.

Si la plantele uleioase Romania a inregistrat o crestere a suprafetei cultivate si un randament mai bun, rapita, floarea soarelui si soia. Insa nici aici randamentul nu a fost cel mai bun, dimpotriva, ne-am situat si la aceasta categorie printre ultimele locuri.

Exista totusi vesti bune pentru agricultura, se vor primi noi bani europeni, iar anteprenorii care doresc sa-si deschida o afacere in acest domeniu se bucura de renumitul Program National pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala sau PNDR valabil in perioada 2014-2020. Acest pogram a fost lansat in martie 2015, partial. Astfel, si fermierii cu vechime, dar si incepatorii beneficiaza acum de cateva avantaje demne de luat in considerare, iar cererea de finantare iti va permite achizitionarea de echipamente necesare si accesorii tractor de prima clasa astfel incat randamentul in anii ce vin sa creasca substantial.

Cumpara accesorii tractor de la Gradinarul Goospodar si vei simti diferenta

Cand vine vorba despre utilaje, unelete agriole si accesorii tractor, Gradinarul Gospodar reprezinta una dintre cele mai intelepte si mai sigure optiuni. Fie ca te afli la inceput de drum, fie ca esti specialist, fie ca ai nevoie de toate aceste utilaje si accesorii pentru agricultura, gradinarit sau pomicultura, echipa Gradinarul Gospodar iti sta mereu la dispozitie cu produse profesionale, de calitate superioara.

Printre accesorii tractor pe care le poti cumpara din magazinul online Gradinarul Gospodar se numara si:

  • Cositori si tocatori;
  • Fertilizatoare, freze rotative si lame de nivelat;
  • Pluguri, cultivatoare, dar si pluguri pentru scos cartofii;
  • Grape, cadre de accesorii si rarite;
  • Bene basculante, scarificatoare si utilaje de scos cartofii;
  • Grapa rotativa si foreze de pamant.

Ai nevoie de unul sau mai multe dintre accesoriile de mai sus? Ia legatura cu Gradinarul Gospodar si bucura-te de performanta, calitate si randament din ce in ce mai bun!

Leave a Reply