Accesorii tractoare – despre cositori

Accesorii tractoare – despre cositoriMunca campului este foarte grea si obositoare si te solicita tot timpul anului, mai putin in sezonul rece. Insa cine a zis ca nu-ti poti face viata mai usoara? Tot ce ai nevoie sunt diverse accesorii tractoare precum cositorile, tocatori, fertilizatoare, freze rotative, lame de nivelat, pluguri, cultivatoare, foreze de pamant, grape, scarificatoare, utilaje de scos cartofii, bene basculante, rarite sau cadre de accesorii. In acest mod nu numai ca-ti vei usura munca, insa aceasta va deveni mai eficienta, iar roadele mai bogate si mai sanatoase.

De unde gasesti tot felul de accesorii tractoare trebuincioase? De la Gradinarul Gospodar!

Printre cele mai cautate accesorii tractoare sunt cositorile

 

Ce sunt cositorile, aceste accesorii tractoare atat de intrebuintate de catre toti gradinarii gospodari? Dupa cum le tradeaza chiar numele, cositorile sunt utilaje utilizate la cositul ierbii, fie ca este vorba despre gradini si peluze pe care doresti sa le pastrezi frumoase si vesnic verzi, fie ca este vorba despre suprafete agricole precum plantatiile pomicole sau viticole, pentru parcuri sau zonele sportive. De asemenea, cositorile se mai folosesc si la tocarea masei vegetale ce ramane in camp dupa recoltarea cerealelor.

In acest scop ai nevoie, fara doar si poate, de utilaje speciale care sa fie foarte eficiente si sa-ti si usureze eforturile pe care le depui. Astfel, pentru a executa lucrari la standarde europene ai nevoie si tu de cositori.

Desigur, cositorile se impart in mai multe categorii. Cositorile mici sunt folosite pentru peluze, pentru gazon si pentru terenurile de sport si se mai numesc masini de tuns gazonul. Daca sunt foarte mici ele pot fi impinse chiar de catre utilizator. Pot functiona cu benzina, motorina, GPL sau pot fi electrice.

Exista si cositori mai mari ce se intrebuinteaza pentru cositul fanului sau a altor culturi precum cerealele, tunsul mecanizat adaugand avantaje precum timp, bani si efortul depus. In acest caz vorbim despre cositorile trase de un tractor si/sau alimentate de catre acesta. Unitatile de taiere se pot monta sub tractor.

Vrei calitate, vrei varietate, vrei preturi bune atunci cand vine vorba despre cositori pentru tractorul tau? Magazinul online Gradinarul Gospodar te oferteaza cu 6 modele de top.

Accesorii tractoare. 6 modele de top de cositori de la Gradinarul Gospodar

 

Gradinarul Gospodar este un magzin online ce-ti ofera inspre vanzare fel si fel de accesorii tractoare printre care se Accesorii tractoare – despre cositorinumara si cositorile. In aceasta categorie intalnim 6 modele distincte:

1. Cositori monolame;

2. Cositori cu 2 lame;

3. Cositori cu 3 lame;

4. Cositori cu 5 lame;

5. Cositori compacte;

6. Cositori laterale.

Toate aceste modele de cositori se pot folosi cu tractoare ce au o putere cuprinsa intre 12 CP si 70 CP. Este vorba despre microtractoare ce au latimi de lucru variabile intre 90 si 230 cm. Evacuarea este dubla, prin laterale si prin spate. Prinderea este standard, adica se face in spate sau in fata.

Gradinarul Gospodar iti ofera chiar si un kit de mulcire pe care il poti atasa acestui gen de cositori, cat si piese de schimb pentru a remedia orice defectiune.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege accesorii tractoare de la Gradinarul Gospodar. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Gradinarul Gospodar? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0735-185.081 sau trimite un e-mail pe adresa info@gradinarul-gospodar.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply