5 cele mai cautate servicii birou executor judecatoresc

5 cele mai cautate servicii birou executor judecatorescUn executor judecatoresc indeplineste un serviciu de interes public avand numeroase atributii pe care le desfasoara in interesul clientilor sai. Pentru toti bucurestenii, un birou executor judecatoresc de mare prestigiu il reprezinta Biroul executor judecatoresc Niculescu Dinu-Mihai care are la baza o echipa competenta, o echipa de profesionisti, instruita si cu multi ani de experienta in domeniu. Ce preturi practica acest birou executor judecatoresc? Este vorba despre sume corecte, raportate la servicii de calitate, rapiditate in executie si corectitudine.

Birou executor judecatoresc pentru servicii de calitate in Bucuresti

 

In cazul in care esti din Bucuresti si ai probleme de natura judiciara, Birou executor judecatoresc Niculescu Dinu-Mihai iti pune la dispozitie toate serviciile sale, printre care se numara:

– comunicarea actelor de procedura;

– recuperarea de creante pe cale amiabila;

– intocmirea de procese verbale de constatare;

– intocmirea protestului de neplata;

– executari silite directe;

– executari silite indirecte;

– constatari de fapt;

– inventarierea de bunuri;

– consultatii cu privire la toate serviciile oferite;

– aplicarea masurilor asiguratorii;

– notificarea de acte extrajudiciare si judiciare.

Echipa acestui birou executor judecatoresc colaboreaza cu un avocat si cu un consilier juridic pentru ca toti clientii sa beneficieze de servicii complete. Astfel, indiferent de problemele intampinate, birou executor judecatoresc Niculescu Dinu-Mihai te poate ajuta!

Cele 5 servicii de top ale unui birou executor judecatoresc

 

Printre cele mai cautate servicii ale unui birou executor judecatoresc se numara:

1. Executare de creante. Executarea de creante sau executarea silita este principala activitate a unui birou executor judecatoresc. Prin executare silita, creditorul isi constrange debitorul sa duca la indeplinire in mod silit obligatiile care decurg din titlul executoriu. Executarea silita se poate realiza prin 2 proceduri:
– executare silita directa;
– executare silita indirecta;

2. Recuperare amiabila. Intotdeauna calea amiabila este de preferat, astfel ca atunci cand ai de recuperat creante fa-o pe 5 cele mai cautate servicii birou executor judecatoresc1cale amiabila apeland la ajutorul unui birou executor judecatoresc. Aceasta forma de recuperare este indicata in special in cazul in care exista un volum mare de creante. Un birou executor judecatoresc se va ocupa de tot ce este necesar, iti va oferi consultanta, va obtine informatiile necesare despre debitori si va porni la recuperarea creantelor.

3. Oferte de plata. Aceasta procedura ii este necesara debitorului ajutandu-l sa se elibereze de obligatia pe care o are in fata creditorului sau in cazul in care acesta din urma refuza plata. Desigur, debitorul initiaza procedura fiind ajutat in demersul sau de catre un birou executor judecatoresc.

4. Notificari acte. Este vorba despre acte judiciare sau acte extrajudiciare, iar notificarea acestora reprezinta o formalitate avand ca scop instiintarea destinatarilor. Nu uita, actele judiciare sunt cele care au fost emise in timpul solutionarii unui proces, pe cand actele extrajudiciare nu provin de la o instanta judecatoreasca, insa se pot folosi ca si probe in instanta.

5. Masuri asiguratorii. Acestea sunt acele masuri care se iau in timpul desfasurarii unui proces penal. Cine va lua aceasta masura? Organul de urmarire penala sau chiar instanta de judecata.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege birou executor judecatoresc Niculescu Dinu-Mihai. Ai nevoie de informatii suplimentare despre Executor judecatoresc Niculescu Dinu-Mihai? Pentru detalii, suna la numarul 0728-131.651 sau trimite un e-mail pe adresa office@executorniculescu.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply