4 modele de fibra optica cu sufa pe care le poti cumpara de la Castel Distribution

Toti cei care sunt in cautare de fibra optica cu sufa, Castel Distribution le pune la dispozitie 4 modele distincte, cu 4, 8, 12 sau 24 de fire, astfel incat in functie de necesitati in magazinul online Castel Distribution sa gasesti intotdeauna ceea ce cauti!

Intrebarea principala: ce este fibra optica cu sufa?

 

4 modele de fibra optica cu sufa pe care le poti cumpara de la Castel DistributionPentru ca totul sa fie cat mai clar, haide sa vedem impreuna ce este fibra optica cu sufa. Este vorba despre o fibra transparenta ce are la baza sticla sau plasticul si care-ti permite sa transmiti semnale luminoase ori de cate ori ai nevoie. Ea are un miez transparent ce este acoperit cu un material care are un indice de refractie mic. Ce inseamna acest lucru? Intreg semnalul luminos transmis cu ajutorul fibrei optice se pastreaza in interiorul miezului, acest lucru datorandu-se reflectiei totale.

Unde se foloseste fibra optica cu sufa? Cel mai frecvent aceasta se foloseste in domeniul telecomunicatiilor, principalul avantaj al acestui tip de fibra fiind acela de a permite transmiterea de informatii in cantitati mai mari si pe distante mai lungi decat in cazul cablurilor metalice clasice.

Mai vrei un alt motiv pentru a achizitiona si a folosi si tu fibra optica cu sufa? Trebuie sa stii ca aceasta alegere este ideala. De ce? Deoarece acest gen de fibra este de-a dreptul “imuna” la tot ceea ce inseamna interferente electromagnetice, ceea ce presupune ca semnalele transmise au pierderi mici de tot.

A doua intrebare de baza: de unde pot cumpara fibra optica cu sufa?

 

Si acum sa dezvaluim misterul achizitionarii de fibra optica cu sufa. Deci, de unde poti cumpara o astfel de fibra? Nimic mai simplu, nu trebuie decat sa iei legatura cu Castel Distribution din Popesti Leordeni, iar compania iti va pune la dispozitie 4 modele de fibre optice prin intermediul magazinului sau online.

Inainte de a-ti prezenta punct cu punct cele 4 modele de fibra optica cu sufa trebuie sa spunem cateva cuvinte si despre Castel Distribution. Cu o vechime de aproape 15 ani in acest domeniu, Castel Distribution si-a facut un nume cu renume in distributia de instalatii si echipamente pentru segmente de activitate dintre cele mai diverse, de la sectorul rezidential pana la cel industrial sau retail, toata lumea poate profita de calitatea produselor comercializate de Castel Distribution, varietatea lor si de experienta pe care au acumulat-o de-a lungul timpului.

Si acum sa vedem care sunt cele 4 modele de fibra optica cu sufa:

1. Fibra optica cu sufa, Sm, cu 12 fire;

2. Fibra optica cu sufa, Sm, 24 de fire;

3. Fibra optica cu sufa, Sm, cu 4 fire;

4. Fibra optica cu sufa, Sm, cu 8 fire.

SM inseamna single mode, iar acest gen de fibra prezinta protectie la razele ultraviolete, iar tensiunea maxima de initiere este de 2500 N. Sufa din dotare este metalica, robusta si rezistenta. Lungimea de unda este de 1310 nm sau 1550 nm, iar temperatura de lucru este cuprinsa intre – 40 de grade Celsius si + 80 de grade Celsius.

Si, nu uita, atenuarea maxima este de 0.33 db/Km pentru lungimea de unda de 1310 nm si de 0.22 db/Km pentru lungimea de unda de 1550 nm.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege fibra optica cu sufa de la Castel Distribution. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Castel Distribution? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-995.519 si 0730-507.835 sau trimite un e-mail pe adresa office@castel.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply